28. Dönem Bağımsız Elazığ Milletvekili Adayı Ali Özcan Cumhuriyet Meydanında Elazığlılarla bir araya geldi.

Elazığlılara seslenen bağımsız aday Özcan, Halkın iradesiyle milletvekili olmak istiyorum. Bana dur derseniz dururum devam et derseniz devam ederim” dedi.

Fariz Çelik: Geçici Vergi Dönemlerinde Bilanço İstenmesi Yanlış Bir Uygulamadır Fariz Çelik: Geçici Vergi Dönemlerinde Bilanço İstenmesi Yanlış Bir Uygulamadır

Özcan, “Sandık her zaman adildir. Sandık her zaman eşitliği sağlar. Sandık hak edeni hak etmeyeni ayırır. Sandık adalettir. Sandığı kurmaya neden korkuyorsunuz. Başarılı isen gelir bir çıkarsın Ali Özcan’da beş çıkar. Ben halkın oyu ile milletvekili olmak istiyorum. Bana dur derseniz dururum yürü derseniz yürürüm. Ben sizin evladınızım” dedi.

ÖZCAN: HALKTAN YETKİ ALMAK İSTİYORUM

Biz Elazığlıların omurgası diktir diyen Özcan, seçileyim seçilmeyeyim siyasetin koltuğundan kimse para kazanamayacak”  ifadelerini kullandı.

Özcan, “Bizim Elazığlılar enteresandır. Bizim Elazığlıların omurgası diktir. Sağlam bir omurgamız vardır. Kolay kolay kimseye boyun eğmez. Halktan yetki almak istiyorum. Bugün burası halk meydanı. Siz Elazığ’ı temsil ediyorsunuz. Burada sayısı az çok önemli değil. İsterse bir kişi olsun. O bir kişi ile demokrasi meydanında karar verildiğinde bana yürü denildiğinde yürümeyen Ali Özcan namerttir. Makamdan kimse para kazanmayacak. Kimse zenginleşmeyecek koltuktan. Seçileyim seçilmeyeyim siyasetin koltuğundan kimse para kazanamayacak” ifadelerini kullandı.