28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili aday listesinde 3. sırada yer alan Hakan Kuzu medya grubumuzu ziyaret etti.

Parti üyeleri ile birlikte sahada seçim çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Kuzu “Sıkılmadık el dokunulmadık yürek bırakmayacağız” dedi

Elazığ’da “Yalancı Veba” Martıları Vurdu Elazığ’da “Yalancı Veba” Martıları Vurdu

KUZU: BİRMİŞ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ

Kuzu, “Biz daha öncede Milliyetçi Hareket Partisinde yaptığımız toplantıda da her birimiz birinci sıra ikinci sıra olmanın pek bir öneminin olmadığını ifade ettik. Tabi ama 3. Sırada olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Biz uzun zamandır söylediğimiz gibi biz birde olsak beşte olsak olmasak da birmiş gibi çalışacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ’da dinamik bir şekilde seçim çalışmalarını sürekli yürütmeye devam ediyordu şuanda hazır bir şekilde çalışmalar parti olarak devam ediyor. Bizde de aday adaylığı sürecinde de zaten çalışmalarımız yine il başkanımızın bilgisi dahilinde devam etti şimdi adaylık süreci. Bugünden itibaren aday olarak çalışmalarımız devam etti. Sıkılmadık el dokunulmadık yürek bırakmayacağız. Umarım güzel şeyler olur çünkü biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak şuna çok inandık bizim 1. Sıra, 5. Sıra oluşumuzun hiçbir önemi yok. Bizim bütün arkadaşlarımız 1. Sıra adayıymış gibi çalışmaya devam edeceklerdir” dedi.