Elazığ'ın tarihi çarşısı olan Kapalı Çarşı'da esnafla bir araya gelen Milletvekili Adayı Sönmez, Kapalı Çarşı esnafı tarafından karşılandı.

Elazığlılardan O Lezzete Yoğun Talep Elazığlılardan O Lezzete Yoğun Talep

“EŞ, DOST, AKRABALARIMIZ İLE BİRLİKTE SİZLERİ DESTEKLİYORUZ”

Ekonomik sıkıntılardan yorulduğunu dile getiren Kapalı Çarşı Esnafları İrfan Sönmez'i mecliste görmek istediklerini dile getirerek "Eş, dost, akrabalarımız ile birlikte sizleri destekliyoruz. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Allah'ın izniyle sizi mecliste görmek istiyoruz." ifadelerine yer verdiler.

SÖNMEZ: VATANDAŞIMIZ ALAMIYOR, ESNAFIMIZ SATIŞ YAPAMIYOR

Esnaf ziyaretleri esnasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Sönmez, "Elazığ esnaflarının yıllardır beli kırılmış durumda. Depremden, pandemiden ve ekonomiden en çok zarar gören kesim esnaf kesimi olmasına rağmen esnaflarımızın yaralarının sarılmasına yönelik her hangi bir adım atılmıyor. Yerel esnafımız desteklenmiyor buna en iyi örnek Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde iş yerleri ağır hasar gören esnaflarımıza her hangi bir destek sağlanmamasıdır. Oysaki esnaflar günlük kazançlar ile ayakta durmaya çalışan ve şehrin ekonomisini ayakta tutmaya çalışan kardeşlerimizdir. Bugün baktığımızda vatandaşlarımızın alım gücü düşmüş durumda. Bu ne demek vatandaşımız alamıyor, esnafımız satış yapamıyor demek" dedi.