Milletvekili Adayı Yıldız: Birleşe Birleşe Gönüllerde Büyüyeceğiz

Medya grubumuzu ziyaret eden DEVA Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Ahmet yıldız Millet İttifakı içerisinde yer almaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Milletvekili Adayı Yıldız: Birleşe Birleşe Gönüllerde Büyüyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden Deva Partisi Elazığ Milletvekili adayı olan Eczacı Ahmet Yıldız ve beraberindekiler medya grubumuzu ziyaret etti.

CHP ile birleşmelerinin parlamenter sisteme geri dönüş amaçlarından birisi olduğunu söyleyen Yıldız, millet ittifakı içeresinde yer almaktan memnun olduklarını dile getirdi

YILDIZ: BİRLEŞE BİRLEŞE BÜYÜYECEĞİZ

Yıldız, “Biz birleşe birleşe büyüyeceğiz. Bileşmekten yanayız. Ve maksimum sayıda milletvekili çıkartmanın hedefindeyiz. Bu bizim en ilkelerimizden biri. İktidar olduğumuzda yapmak istediğimiz parlamenter sisteme geri dönüş amacımızın bir gerekçesidir. Parlamenter sisteme geri dönebilmek için meclis çatısı altında en az 400 milletvekiline ihtiyaç var. Birleşe birleşe büyüyeceğiz. Çalışmalara çok hızlı bir şekilde organize olup başladık. Aday tanıtım toplantımızı yaptık. Bugünde saha çalışmalarımıza başladık. Yarında Karakoçan ilçemizden başlayacağız. Bende Karakoçanlıyım. Kendi ilçemden başlayacağım. Ben tüm aday olanlara başarılar diliyorum. Bağımsız aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Prof. Dr. Bilal Çoban ve Prof. Dr. Yasemin Açık’a başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2023, 00:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137