Milletvekili Ağar: Adı Geçen Gazeteciyi Tanımam

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, suç örgütü mensubu Sedat Peker'in iddialarına yönelik açıklama yaptı.

Milletvekili Ağar: Adı Geçen Gazeteciyi Tanımam

Şahsına yönelik iftiraları şiddetle reddeden Milletvekili Ağar, konuyla ilgili hukuki işlemleri başlatacağını kaydetti.

AĞAR, AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ:

 "Uzun süredir yurtdışında kaçak yaşadığı anlaşılan suç örgütü mensubu S.P. isimli kişi tarafından şahsıma yönelik iftiraları şiddetle reddediyorum. Hangi karanlık hesaplar için bu şeref ve itibar suikastına giriştiğinin açığa çıkması için hukuki işlemleri başlatacağım. Şaibe yaratarak, ima yoluyla beni suçlamaya çalıştığı adı geçen gazeteciyi tanımam. Konu adli makamlarca soruşturulmuş ve hukuki süreç tamamlanmıştır. Konunun şahsımla uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır. Buradaki kurnazlık, siyasi husumet içerisinde olunan çevrelerin iftirasına destek vereceği ümididir. Daha düne kadar kendisine hakaret ederek itibarsız şahıs muamelesi yapanların, amaç siyasette malzeme olarak kullanma olunca, konu ile ilgili hiçbir araştırma, soruşturma lüzumu görmeksizin, hevesle üzerine atlamalarını derin bir üzüntü ile karşılıyorum. Kendi siyasi hesaplarına suç örgütü mensubunun beyanlarını dayanak yapmaya çalışanları kamuoyu vicdanına havale ediyorum. Türkiye’de herkes herkesi tanır, bilir ve değerlendirir. “Tezyif müzeyyifin kadri ile mütenasiptir” yani “Hakaret, hakaret edenin gücü ve kişiliği ile orantılıdır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2021, 10:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gakgom
Gakgom - 3 yıl Önce

CHP ye tecavüzcü diyenler elazığın yüz karaları aynaya bakın sapık kokainci tecavüzcü kimmiş görün .milletin verdiği oylar emekler haram ziftkatran olsun..onurunuz nefsiniz varsa şu memlekete ayağınızı basmazsınız ..utanmaz arlanmazlar ..garip beçere kıza sebep oldunuz ALLAH belanızı versin ..

Elazığsporlu
Elazığsporlu @Gakgom - 3 yıl Önce

Puhaha adamlar h alen partizanlık yapıp savunabiliyorlar halen cehapee deyip suçu cehapeye atanlar var komedi yemin ederim

Şisolür
Şisolür @Gakgom - 3 yıl Önce

Bu sitede de hep devlet büyüklerine hakaret eden cehapeli fetöcüler var tespit edilsin bunlar

mmmm
mmmm @Gakgom - 3 yıl Önce

komik olan sensin koçummm daha açıp okumamışsın bile haberi

mmmm
mmmm @Gakgom - 3 yıl Önce

Tabi sizin için yandaş medya olma gibi bir zorunlulugu var haklısınız. :))) varsa sizin yandaş medyada bu haber gösterin görelim.haberin doğruluğuna sözcü olup olmaması olarak mı bakacaksın yani ?

Sözcü koç
Sözcü koç @Gakgom - 3 yıl Önce

Al işte çok komiksin koçum sözcü gibi bir gazeteyi kaynak gösterip doğrusu demişsin sakacı koç seni

mmmm
mmmm @Gakgom - 3 yıl Önce

Koçum çok fazla a haber izliyorsun sağligina sarar..

bak surada o dedigin haberle ilgili sonuç var.söylediğin vekil bütün konuşmalarını mahkeme tarafından ortaya çıkarmış hic oyle bi konusma gecmemis: https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/chpli-vekil-suleyman-girginden-pinar-gultekinin-babasina-davadan-vazgec-dedigi-iddiasi-hakkinda-yeni-aciklama-6192209/

Deniz Baykala kimin komplo kurduğğu da aşikar.adı F ile basliyor.

başka yalan argümanın var mı koçum?

Ak partili
Ak partili @Gakgom - 3 yıl Önce

Koçum senin partinin başkanı nasıl geldi o koltuğa kimler partiden uzaklaştırıldı o zaman? Aydında senin cehapeli vekilin pınarın babasına şikayetini çek diyeli bir yıl oldu mu peki.. ancak laf laf laf bir işe yaramıyorsunuz bari dolu konuşun millet adam sansın

mmmmmmm
mmmmmmm @Gakgom - 3 yıl Önce

CHP adı böyle şeylere karışan kişileri anında partiden uzaklaştııyor.Böyle sonuçlanınca siz tabi kafanızı kuma gömüyorsunuz.

mmmmmm
mmmmmm @Gakgom - 3 yıl Önce

CHP adı geçen kişileri partiden uzaklaştırıyor zaten.sen önce kendi tuttuğun partiye bak... :)

"Malatya'da CHP Kale İlçe Başkanı S.K'nin 16 yaşındaki bir kız çocuğuna istismarda bulunduğu iddia edildi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, iddialara ilişkin, "İddialar üzerine olay aydınlatılıncaya kadar ilgili kişinin üyeliği dahil tüm hak ve edinimleri askıya alınmıştır" ifadesini kullandı.

Kiraz, yaptığı yazılı açıklamada, akşam bir televizyon kanalında partisinin Kale ilçe başkanıyla ilgili bir soruşturma ya da dava olduğuna dair bilgilerinin bulunmadığını belirtti.

Konunun mutlaka yargı organları tarafından soruşturulması gerektiğini, adaletin tecelli edeceğine kuşku bulunmadığını ifade eden Kiraz, şunları kaydetti:

"Parti olarak bu konulardaki tavrımız tartışmaya yer bırakmayacak kadar nettir. Yargı mercilerince konu hakkında verilecek karar üzerine partimizce de nihai değerlendirme yapılarak gereken tüm adımlar atılacaktır. İddialar üzerine olay aydınlatılıncaya kadar ilgili kişinin üyeliği dahil tüm hak ve edinimleri askıya alınmıştır."

Ateistpartili
Ateistpartili @Gakgom - 3 yıl Önce

Malatyada da tecavüzcü bir chpli varmış diyorlar o habere uğradınız mı hiç.. tüm partiler particiler aynı hepiniz mide bulandırıyorsunuz artık birde savunursunuz

KYHN
KYHN @Gakgom - 3 yıl Önce

Bu sitede de var bir iki kişi. Rumuzlarını yazmıyorum, onlar kendini iyi biliyor. Her Gürsel Erol haberine gelip, yalanlara teslim olmuş şekilde, yandaş medyadan ezberledikleri, "CEHAPEEEEEEEEEEE taciz, tecavüz" şeklindeki basmakalıp kelimeleri yazıp duruyorlar. Çünkü bunların fabrika çıkışlı "iki yüzlülük" gibi bir standart özellikleri var. Bu haberlere uğramazlar.

tecavüze hayır
tecavüze hayır - 3 yıl Önce

olayın üstü kapandı yeldana üniversiteden arkadaşımdı.

hasan
hasan @tecavüze hayır - 3 yıl Önce

hüseyin bey ben de okudum da siz sanırım okudugunuzu anlayamamışsınız..bu habere konu olan olay varken gelip bu habere değinmek yerine " chppppde de tacizzzzzzzz varr " şeklinde yorum yapan bir iki kişiye bahsettikleri kişilerin chpden ihraç edildiğine dair cevap verilmiş.savunan kim burada belli.hadi tuttukları partide adı böyle haberlerle anılan kişileri ihraç etsin o zaman.

hüseyin
hüseyin @tecavüze hayır - 3 yıl Önce

yorumları okudumda hala her kesim kendi namussuzunu koruyacak açıklama yapıyor. halbuki parti ismi vermeden bu olayları yapanların vekilliklerinin düşürülüp yargıya taşınmasıyla ilgili yorum yapılması gerekir. kısacası benim hırsızım iyidir anlayışını terk etmeliyiz. yoksa daha çokkkkkkkkkkkkkkkk

Kenan
Kenan - 3 yıl Önce

Bunlar Sahipsiz Elazığ’ı her alanda rezil ettiler, Elazığ’ı çökerttiler. Tarihte Elazığ böyle zavallı rezil duruma düşmemişti, sebep olanın Allah belalarını versin.

Elazığ
Elazığ - 3 yıl Önce

Yalanmı o kırgızı siz öldürmedinizmi yetimin gariban gurabanın hakkı kimde kaldı ki sisdede kala

Elaziz
Elaziz - 3 yıl Önce

Yok ben yaptım diyecektin sanki. Bunu tüm elazığ biliyo. Yandaş elazığ gazetecileri sedat peker ilk konuştuğunda haber bile yapmamış ama açıklamaları haber yapıyo. Yazık kendi meslektaşınızı koruyun. Bu gün yeldana yarın siz belkide.

EDO
EDO - 3 yıl Önce

bu olayı elazığda bilmeyen mi var?

Mert tekin
Mert tekin - 3 yıl Önce

Hadi ordan hadi ortaya cikdi foyalarin kimse senin açıklamanı yemez Babasidestekli hiç biseye yaramayan vekil

Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

Çok yazık vekil dediğin sütten çıkmış ak kaşık gibi olmali


SIRADAKİ HABER

banner137