Milletvekili Ağar, Ağın ve Keban İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Ağın ve Keban ilçesini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında açıklamada bulunan Milletvekili Ağar, 31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “Türkiye’ye karşı yurt dışından ciddi bir finansal bir atak var. Bunun için Türkiye’nin bölünmeyeceğini göstermek için 31 Mart seçimlerinde ciddi bir oya ihtiyacımız var. Elazığ’da bu konuda en ufak bir şüphemiz yok” diye konuştu.

Milletvekili Ağar, Ağın ve Keban İlçesini Ziyaret Etti

 AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki çalışmalarının yanı sıra Elazığ’da da çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Milletvekili Ağar, Keban ve Ağın ilçelerini ziyaret etti.

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Keban ilçesinde AK Parti Keban Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek Keban Belediye Başkan Adayı Ömer Kaya’dan seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ağar, Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşların taleplerini de dinledi.

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, daha sonra Ağın ilçesini giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada vatandaşlara hitap eden Milletvekili Ağar, Ağın ilçesinin bazı talepleri olduğunu, bu talepleri çözebilecek güçte olduklarını kaydetti.

AĞAR: BU SENE İÇİNDE İNŞALLAH BU İŞ TAMAMLANACAK

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Ağın ilçemizde Öğretmenevinin tefrişatı için 1 Milyon liralık bir paraya ihtiyaç vardı. Bakan beyle görüştüm. Onayını aldım. Bu sene içinde inşallah bu iş tamamlanacak. İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüzle konuştuk. Ufak bir spor tesisi problemi varmış. Bunu da sözünü veriyorum. Bunu da çözeceğim. Allah’ın izni ile bunlar olabilecek projeler. Bunlar bizim yapabileceğimiz işler. Seçim bitmeden bunları yaptım diye kağıdı getiririm. Bunların çok havasını atmaya gerek yok. Biz sadece aracıyız. Büyük olan Türkiye Cumhuriyeti’dir. Büyük olan Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Biz de ona inandığımız için onun peşindeyiz” dedi.

AĞAR: ELAZIĞ’DA BU KONUDA EN UFAK BİR ŞÜPHEMİZ YOK

31 Mart seçimlerinin de önemine değinen Milletvekili Ağar, “Türkiye hakikaten zor bir seçime gidiyor. Her oya ihtiyaç var. Türkiye’ye karşı yurt dışından ciddi bir finansal bir atak olduğu için Türkiye’nin bölünmeyeceğini göstermek için 31 Mart seçimlerinde ciddi bir oya ihtiyacımız var. Elazığ’da bu konuda en ufak bir şüphemiz yok” diye konuştu.

AĞAR: ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

AK Parti Ağın Belediye Başkan Adayı İbrahim Yıldız için destek isteyen Milletvekili Ağar, “İbrahim bey tecrübeli bir dostumuz. Kendisinin devlet tecrübesi var. Ben sizlerin milletvekiliyim. Burası da benim baba toprağım. Aslında siz İbrahim beyi seçerken beni seçeceksiniz. Bu şekilde İbrahim beyle ilçe başkanımızla kol kola çalışacağız. Sorunlar çözülür. İş problemi olur, bir takım istekler olur. Bugün olmaz yarın çözülür. Ama inanın hepsi çözülür. Hiç bir şeyi 4 senenin sonuna bırakmayız. Biz bugüne kadar bize ulaşan isteklerin hepsini çözdük. Bizim bu gücümüz var. Çözülebilecek olan her şey çözülmüştür. Ötelediğimiz olabilir. Onun da bir vakti vardır. Bu yüzden rahat olun. Burası benim baba toprağım. Siz bize destek olun. İyi bir oyla burayı kazanırsak söz veriyorum çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi. 

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Ağın ilçesinde badem yetiştiriciliğine yönelik yatırım planladıklarını söyledi.

AĞAR: BABA TOPRAĞINA YAPACAĞIMIZ BİR YATIRIM OLACAK

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Ağın bademi doyurucu ve sağlıklı bir tat. Ben kendi adıma da badem üretimi ve onun haricinde bir kırma tesisi düşünüyorum. Burada hem hal oluruz. Bizim de memleketimize gelip gitmek için bir zorunluluk olsun. Sevdiğimiz bir iş. Para kazanmak için değil. Kendi toprağımıza yatırım olsun diye bunu planlıyoruz. Bu bir birimize destek olmak için baba toprağına yapacağımız bir yatırım olacak” açıklamalarında bulundu.

HABER: KEVSER ÖZ

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2019, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İsa toprak
İsa toprak - 5 yıl Önce

Sayın vekilim atamalara dikkat et Elazığa sahip çık lütfenu

Metin
Metin - 5 yıl Önce

O kadar çok fotoğraf koymuşsunuz ki görenlerde sayın vekilin Elazığ için çoook çalıştığını zannedecek. Büyük bir hayal kırıklığı.

Hayri mayri
Hayri mayri - 5 yıl Önce

Vatandaş arıyor cevap vermiyorsun, danışmanın sana ulaşılmasını engelliyor. Bu uyarıyı dikkate al derim.

SIRADAKİ HABER

banner137