Milletvekili Ağar, Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar Elazığ’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Ağar, Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Tek Medya’yı ziyaret eden Milletvekili Ağar, yöneticilerine başarılar diledi.

Ağar’ın bir sonraki durağı ise Memur Sen İl Temsilciliği oldu. Memur Sen’e bağlı sendikaların başkanlarıyla toplantı yapan Milletvekili Ağar, sendika başkanlarının taleplerini dinledi.

Milletvekili Ağar daha sonra 24. Yılını kutlayan Günışığı Gazetesi’ni ziyaret ederek Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca ve gazete çalışanlarıyla bir araya geldi.

AĞAR: KENDİLERİNE TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM

Burada bir açıklama yapan Milletvekili Ağar, “Elazığ’ımızın köklü basın kuruluşlarından olan Günışığı Gazete’mizin 24. Kuruluş yıldönümü nedeniyle değerli abim Nafiz Koca Bey’i ziyaret ettik. Sağ olsun sıcak karşılaması için. Elazığ’ın gündemleriyle ilgili sıcak bir sohbetimiz oldu. Kendisinin tavsiyelerini de dinlemiş olduk bu sebeple. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum bu sıcak karşılamaları için. Kendi dikkati çektiği konulara da daha çok önem göstereceğimizi de buradan kendisine bildirmiş olalım. Bundan sonraki süreçlerinde de hayırlı ve Elazığ’a faydalı hizmetler edeceğine eminim. Tekrar çok teşekkür ediyorum. Elazığlı hemşehrilerimize de saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

KOCA: HER TÜRLÜ YANLARINDA OLACAĞIMIZI DA BURADAN BEYAN ETMEK İSTİYORUM

Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca ise, “Gazetemizin 24. Kuruluş yıldönümü nedeniyle sayın vekilimiz şeref verdiler. Gazete, haber merkezimizde kendilerini ağırladık. Kısa süreli bir sohbetti ama çok şeyleri sığdırdık. Sayın vekilimden beklentilerimizin çok büyük olduğunu, ümitlerimizin olduğunu ve bu ümitlerimizin her geçen gün biraz daha yeşereceğinin sinyallerini aldık. Bu vesile ile ben sayın vekilime gazetemize şeref verdikleri için şükran ifadelerimi takdim ediyorum. Elazığ’la ilgili ve kendileri ile alakalı da gerek şahsımızın gerek Günışığı Gazetesi olarak kurumumuzun her türlü yanlarında olacağımızı da buradan beyan etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2020, 00:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hakkı
Hakkı - 3 yıl Önce

Elazığ da faydasız dernekleri gezeceklerine Elazığ'ın sorunlarını çözmek için Bakanlıkları kapı kapı gezmek Elazığ için daha hayırlı değil mi? Halk son 2 seçimde ciddi mesaj verdi belli ki halkın verdiği mesajı almak istemiyorlar. Ben Ağar dan çok ümitliydim. Şu ana kadar performansı tam bir hayal kırıklığı

Uyarımı
Uyarımı @Hakkı - 3 yıl Önce

Halk 4 vekil göndererek mi uyarı verdi sonuçta %80 almış

Savaş
Savaş - 3 yıl Önce

Ye iç gez ...

SIRADAKİ HABER

banner137