Milletvekili Ağar, İlçeleri Gezdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, ilçelerde ziyaretlerde bulundu, yerel seçimler için partisine destek istedi.

Milletvekili Ağar, İlçeleri Gezdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, ilçelerde vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili Ağar’ın ilk durağı Ağın ilçesi oldu. Milletvekili Ağar daha sonra Keban İlçesine geçti, vatandaşları dinledi. AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın bir sonraki ise Arıcak ilçesi oldu.

Milletvekili Ağar’ın bir sonraki durağı ise Kuyulu Köyü oldu.

AĞAR: SIKINTILI GÜNLERDE BİRBİRİMİZE DESTEK VERMEK GEREK

Ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Ağar, “ Bugün ki programımız Ağın ve Keban üzerineydi, fakat saldırı haberini alır almaz tabi ki ekibimizi toparlayıp biz de arkadaşlarla beraber Arıcak ilçemize geldik. Niye geldik? Biz Elazığlıyız. Sıkıntılı günlerde birbirimize destek vermek gerek. O yüzden değerli Başkan’ımıza, ilçe başkanımıza, parti arkadaşlarımıza, partili olmayan hemşehrilerimize onların yanında olduğumuzu belirtmek için acilen Elazığ’a geldik. Önce vatandaşımızla bir araya geldik, oradan Kaymakamlık ve Karakol ziyaretlerimiz oldu. bir nebze de olsa moral verebildiysek ne mutlu bize. Her zaman yanlarında olduğumuzu, destek olduğumuzu belli etmek için buraya geldik. Bükardı’ya da geçecektik fakat gerekli görülen lüzum üzerine oraya geçmekten vazgeçtik. İnşallah önümüzdeki günlerde de oraya giderek geçmiş olsun dileklerimizi hemşehrilerimize ileteceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137