Milletvekili Ağar, Madenlilere Seslendi

Madenlilere hitap eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte ilçede özel bir çalışma başlatılması gerektiğini söyledi.

Milletvekili Ağar, Madenlilere Seslendi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Maden İlçesi’nde seçmenlere seslendi.

AĞAR: SİZLER BENİ ANKARA’YA YOLLADINIZ

Milletvekili Ağar, “Önemli olan seçimlerde bir başarı elde edebilmek, ondan sonra da sizlere hizmet edebilmek. Bütün örf ve gelenekleri hiçbir zaman kaybetmemiş bir ailenin çocuğuyum. Maden benim için özel bir yer. Biz İstanbul’da da yaşadığımız zamanlarda gerek Ankara’da olsun, her zaman Maden’de çok güzel çok yakın dostluklarımız oldu. Çok iyi hemşehrilerimiz oldu. Maden’in bakanlık düzeyinde bir çalışma programına ihtiyacı olduğunu ben düşünüyorum. Sizin iktidar vekiliniz olarak sizler bana oy verdiniz, sizler beni Ankara’ya yolladınız. Ankara’da özellikle Çevre ve Şehircilik Kurumu’nda Sayın Bakanımız, değerli Bakanımız Murat Kurum Maden’den ne kadar haberi var, bilgisi var bilmiyorum. Fakat ben onu davet edip Maden’e getirip, Maden’de onunla beraber özel bir çalışma yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

AĞAR: SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ HEP BERABER KARAR VERİRİZ

Maden’e, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının özel bir ilgi göstermesi gerektiğini ifade eden Ağar, “Biz buraya Sayın Bakanımızdan rica ederiz, kalkar gelir. Dünyanın en iyi en çalışkan insanlarından biridir. Ben şahsen de kendisini çok iyi tanıyorum. Ve Maden’e has bir çalışma başlatırız. Bunu da sizin dediğiniz gibi hep beraber karar veririz. Ondan sonra koyduğumuz planlara bir oylama yaparız, hangisinin Maden’e daha çok faydası olacağına karar veriyorsak; bu şehri ayaa kaldırırız, bu ilçeyi ayağa kaldırırız. Bu görevleri buraya getirmeye, bu çalışmayı yapmayı ben taahhüt ediyorum ve size söz veriyorum. Bu çalışmayı ben size yaptıracağım. Maden’i Çevre ve Şehircilik Bakan’ımızın şahsen eğilmesine ihtiyacı vardır. Şahsen bu konuda ilgilenmesine ihtiyacı vardır. Çeşitli kurumlar vasıtasıyla da bu Bakanlığımızın emrinin altında olan kurumlar vasıtasıyla da hakikatten uygun bir bütçe üzerinden yani Türkiye Cumhuriyeti hazinesine yük olmayacak bir bütçeyle biz bu Maden’i temizleriz. Onun haricindeki problemler, onun haricindeki sözler, vaatler ondan sonra yapılacak işlerdir. Önce burada huzurla yaşayacağımız konutlara sahip olalım, bir parkımız olsun, bir bahçemiz olsun, bir ambulansımız olsun, bir itfaiyemiz olsun” şeklinde konuştu.

AĞAR: CUMHURBAŞKANI’MIZIN ÖNDERLİĞİNDE İCATLARIMIZA DEVAM EDELİM

Konuşmasının sonunda yerel seçimlere değinen Ağar, “biz Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde genel seçimde geldiğimiz zaman sizlere aktardık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi; bürokrasinin ortadan kalktığı, bize hizmetin en iyi geleceği şekilde kurgulanmış bir sistemdi. Ben çat kapı Bakana gideceğim ve Bakan Bey’i buraya getireceğim, burada oturup bir şeyi konuşacağız diyebiliyorsam bu hükümet sisteminin sayesinde işte. Eski bürokratik engellerin hepsi aşıldı. Sulama projesinde de bunu yaptık. Seçildik, hemen gittik Bakan Bey’le çalıştık, imzalar atıldı. Şu an Cumhurbaşkanı’nın önüne kadar çıktı. Maden’de de bunun aynısını yapacağız. Biz AK Parti olarak tekrar sizden güvenoyumuzu alıp Sayın Cumhurbaşkanı’mızın önderliğinde icatlarımıza devam edelim. Tekrar bu sıcak karşılamadan dolayı, yoğun kalabalıktan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Selami
Selami - 5 yıl Önce

Gecen çinli gördüm Sevindim yatirimci gelmiş tolga agara helal olsun.. sonra bi baktim turkce konustu aksan da bizim bura dedim yok bu da bosa cikti..

SIRADAKİ HABER

banner137