Milletvekili Ağar: Milletvekilliği Mesuliyetimi Yerine Getirmeye Çalıştım

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçim öncesinde milletvekilliği dönemiyle ilgili açıklama yaptı. Milletvekili Ağar, “Milletvekilliği mesuliyetimi yerine getirmeye çalıştım” dedi.

Milletvekili Ağar: Milletvekilliği Mesuliyetimi Yerine Getirmeye Çalıştım

14 Mayıs’ta 28. Dönem milletvekilliği seçimleri gerçekleştirilecek.

Yapılacak olan seçim öncesinde AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar 27. Dönem milletvekilliği dönemiyle ilgili açıklamalarda bulunarak, Elazığlılar için elinden gelen gayreti sarf ettiğini söyledi.

AĞAR: MİLLETVEKİLLİĞİ MESULİYETİMİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞTIM

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “14 Mayıs 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ülkemize, milletimize ve seçime katılacak tüm adaylar ile partilere hayırlı olmasını, hayırlar getirmesini diliyorum. Seçimlerin, demokrasimizin güçlenmesine, tazelenmiş bir irade ile daha güçlü, daha müreffeh, daha huzurlu bir Türkiye hedefi doğrultusunda Türkiye’nin Yüzyılı için güçlü bir başlangıç yapmamıza vesile olmasını temenni ediyorum. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler ile birlikte ben de bir faninin erişebileceği en onurlu görev ve mesuliyetlerden biri olan milletvekilliği görevimi tamamlayacağım. Milletin vekilliği onurunu yaşamama fırsat tanıyan bu onurlu görev için millet terazisine çıkmama imkan sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere parti teşkilatlarımıza ve destekleri ile bu onurlu görevi tevdi eden hemşehrilerime destekleri ve güvenleri için teşekkür ediyorum. Hem Sayın Cumhurbaşkanımıza hem parti teşkilatlarımıza hem de oyunu aldığım, alamadığım tüm hemşehrilerime şükran borcum hiç bitmeyecek. Aday gösterildiğim ilk gün yaşadığım heyecandan 4 yıl 10 ay boyunca zerre eksilme olmadan yerine getirmeye çalıştığım milletin vekilliği görevimde hemşehrilerimle devlet mekanizması arasında köprü olmaya, devletimizin imkanları ile milletimizin taleplerini buluşturmaya, proje üretmeye, var olanları hızlandırmaya, tarafıma ulaşan meselelerin bürokraside zaman kaybedilmeden çözümüne katkı vermeye gayret ettim. 4 yılda 2 deprem yaşayan bir şehirde hemen yapılması gerekenlerin yarın için atılması gereken adımlara göre önceliğinin olduğu bir dönemde bu önceliğin farkında olarak ancak yarınlar için atılacak adımlar için girişimde bulunmaktan, hazırlık yapmaktan imtina etmeyerek milletvekilliği mesuliyetimi yerine getirmeye çalıştım” ifadelerini kullandı.

AĞAR: ELAZIĞ’IMIZA VE ÜLKEMİZE HİZMET ETMEK İÇİN MİLLET TERAZİSİNE ÇIKAN TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Milletvekili Ağar, “Fiili görev süremi tamamlıyor olmamın, Elazığ’ımıza, hemşehrilerimize, ülkemize ve milletimize hizmet görevini tamamladığım anlamına gelmediğinin idrakindeyim. Dededen, atadan aile tarihi devlet ve millet hizmetinde geçmiş bir ailenin evladı olarak milletvekilliği dönemimde devletin imkanları ve milletin ihtiyaçlarına derinden vakıf olmanın verdiği tecrübe ile bu can bu bedende olduğu müddetçe hemşehrilerimin ve milletimin hizmetinde olmaya devam edeceğim. Ben şunu biliyorum ülkeye, millete, Elazığ’a ve Elazığlıya hizmet etmenin yollarından sadece biri milletvekilliğidir. Ülkemize, milletimize, Elazığ’a ve Elazığlıya hizmet etmeye, ülkemizin gücüne güç katmaya, refahını zenginlikle pekiştirmeye Meclis sıraları dışında da katkı verme, katkı yapma imkanı vardır.  Ülkeye hizmet mekan, makam ve unvanlarla sınırlı değildir.  Ülkeye hizmet bir tutku, bir sevdadır. Tolga Ağar olarak benim de o sevdamın ve o tutkumun hiç bitmeyeceğini belirtiyor, Yüce Rabbimden tüm hemşehrilerime, milletime ve ülkeme karşı yükümlülüklerimi yerine getirmeme fırsat vermesini niyaz ediyorum. Bu vesileyle Elazığ başta olmak üzere TBMM çatısı altında Elazığ’ımıza ve ülkemize hizmet etmek için millet terazisine çıkan tüm adaylara başarılar diliyor, gerçekleştireceğimiz seçimlerden Sayın Cumhurbaşkanımız ve Partimizin milletimizin tercihine yeniden mazhar olarak, tazelenmiş bir güç ile ve büyük bir başarı ile çıkarak Türkiye Yüzyılı vizyonunu hayata geçirmek için milletimizin yekpare desteğine mazhar olacağına yürekten inancımı ifade ediyor, tüm hemşehrilerimi ve Yüce Türk Milletini saygı ile selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137