Milletvekili Ağar: Terör Sevicilere Milletimiz Haddini Bildirecektir

Milletvekili Ağar'dan darbe tehdidine tokat gibi cevap: “Devleti tehdit etmeye yeltenenler bu kez kaçacak delik dahi bulamazlar"

Milletvekili Ağar: Terör Sevicilere Milletimiz Haddini Bildirecektir

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, darbe tehdidinde bulunan CHP'li Özgür Özel ve Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösterdi. Milletvekili Ağar, “15 Temmuz’da bu Aziz milletin geceyi nasıl gündüze çevirdiğini unutan darbeci zihniyet eğer ki hala gereken dersi almadıysa, misliyle günlerini göstermeye hazırız” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Halk TV'de katıldığı bir canlı yayında darbe tehditleri savurdu. Kaftancıoğlu, "İktidar iyi bir yere gitmiyor. Bu da önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde.. Bu ülkenin gerçekten halkın gözü açıldı." ifadelerini kullandı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de, hükümeti darbe ile tehdit etmişti. Özel yaptığı skandal açıklamada, "Saray rejiminin, saray düzeninin sonu geliyor. Herkes şunu bilsin bütün devlet memurları. Görevini devlet memuru gibi yapan devlet memurları… Hangi ülkeye hizmet ettiğini bilen çok değerli bürokratlar hiç korkmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti devleti gelir, saat gibi işlemeye başlar. O saatin en kıymetli çarkları siz olursunuz. Eğer koltuğunuza liyakatle oturdunuz, devletinize sadakatle çalışıyorsanız." ifadelerini kullanmıştı.

TEPKİLER BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR... DARBE ÇIĞIRTKANLIĞI YAPAN CHP'YE MİLLETVEKİLİ AĞAR'DAN SERT YANIT

Kaftancıoğlu ve Özel’in yaptığı skandal açıklamaların ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Devletimizin virüs salgınıyla uğraştığı bugünlerde birilerinin beklentilerinin aksine başarı üstüne başarı sağlayarak bu dönemden yüzünün akıyla çıkmasını belli ki yine içimizdeki düşmanlar hazmedemiyor… 15 Temmuz’da bu Aziz milletin geceyi nasıl gündüze çevirdiğini unutan darbeci zihniyet eğer ki hala gereken dersi almadıysa, misliyle günlerini göstermeye hazırız. Biz buradayız.

“SANDIKTAN ÜMİDİNİ KESENLER ALÇAKÇA ÜMİTLERE BEL BAĞLADI”

Sandıktan ümidini kesen sözde demokrasi taraftarları, her zamanki gibi alçakça ümitlere bel bağladılar. Milletin iradesinin üstüne kimsenin çıkamayacağını öyle ya da böyle bu demokrasiden ve medeniyetten nasibini almayanlara öğreteceğiz. Sandıktan çıkana saygı göstermeyi, bu milletin iradesine uzanan ellerin kırılacağını öğreteceğiz. Bu vatanın sahipsiz olmadığını, 83 milyon vatan evladı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman olduğu gibi yine arkasında olduğumuzu öğreteceğiz.

Bir zamanlar bu ülkenin kahraman polislerine “Katil” sıfatını yakıştıran Kaftancıoğlu, dün utanmadan, sıkılmadan o “Katil” diye adlandırdığı polislerimizin eşliğinde, onların koruması sayesinde adliyeye gitti. Milletin gözünü boyamak için ürettikleri algılara bakın bir de yaşadıkları hayata. İBB Başkanı İmamoğlu, çocuklara gönderdiği broşürlerde “Başkan şaşırma, sabrımızı taşırma” diye görsel bastırıyor, çocukları kirli emellerine alet etmeye kalkıyor. Sonra

ermeni soykırımını tanıyan, eli kanlı terör örgütünün üyelerini kutsayan İl Başkanı, katil dediği polislerin koruması altında bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına aleni şekilde tehditler savuruyor.

HANGİ BAYRAĞA SELAM DURDUKLARI BELLİ OLMAYAN TERÖRSEVİCİLERE MİLLETİMİZ HADDİNİ BİLDİRECEKTİR

23 Nisan’da PKK paçavrasına çıkarak açıklamada bulunan Özgür Özel, fırsatını bulduğu her anda terör örgütünü destekleyen Kaftancıoğlu gibi üyeleriyle PKK ile en başından beri kol kola gezen, ittifak kuran, hangi bayrağa selam durdukları belli olmayan, devletin ve milletin aleyhine olan her hain oluşumun destekçisi olan bu zihniyet bugün de darbe çığırtkanlığı ile sahnede. Davası ve ülküsü olmayan, tek bildikleri kendileri için yazılan oyunda sahne sırası geldiğinde ellerine tutuşturulan metinlerle provokatörlüklerini sahneleyen bu terörsevicilere, milletimiz 15 Temmuz zihniyetini nasıl tarihe gömdü ise devletin en üst makamına “Saray Rejimi” diyen ve “Rejimin sonu geliyor” şeklinde hezeyanlarını küstahça savuran sorumsuzlara da hadlerini bildirecektir.

Tüm dünyanın virüs salgınıyla uğraştığı bugünlerde başarı üstüne başarıyla örnek gösterilen devletimizin, içimizdeki virüsleri de alt etmeye gücü yeter. Bu millet bu kez darbeci zihniyeti öyle bir yere vurur ki, gayrimeşru yöntemlerle meşru iktidara tehdide yeltenenler kaçacak delik bulamazlar

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137