AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Milletvekili Balık ziyaretinde derneğe üye muhtarlardan gelen sorun ve talepleri dinledi.

Dernek Başkanı Murat Gülbasan, iletilen sorunları Milletvekili Balık tarafından giderildiğini belirterek, teşekkürlerini iletti.

Muhtarların kendileri için çok kıymetli olduğunu ifade eden Milletvekili Sermin Balık da, yaşanılan deprem sürecinde de mahallenin temsilcileri olan muhtarlardan büyük destek aldıklarını söyledi.

BALIK: ÇOK CİDDİ YOL GÖSTERİCİ OLDULAR

Milletvekili Balık, “Elbette ki siz demokrasinin seçilimin ilk kademesisiniz. Bizler için çok çok kıymetlisiniz. Çünkü size köylerden gelen mahallelerinizden gelen talepleri ilk alan omları değerlendiren, haklılık payını vererek ayıran ve bizlere getiren sorunları bizlere ileten ilk kademe sizlersiniz. O yüzden de ben sizinle birlikte yol yürümekten sizinle çözüm ortağı olmaktan açıkçası çok mutluyum. Sağ olsunlar bu dönemki milletvekilliği dönemimizde muhtarlarımız hele ki bir deprem geçirdikten sonra bize azami destek verdiler. Bize çok büyük fayda sağladılar. Çok ciddi yol gösterici oldular. Bizlerde elbette ki köylerimizde, ailelerimizde problemleri olduğunca hükümetimizin destekleri ile çözmeye gayret ettik. Evet biz çok büyük bir deprem geçirdik. Çok büyük bir dönüşüm gösterdik. Elazığ’da 25 bin konut yapıldı. AK parti döneminde 20 yılda TOKİ tarafından yapılan bina stokuna baktığımız zaman Elazığ 4. Sırada. Bu çok büyük başarı” dedi.

Maden İlçesindeki Kültür Varlığı Sayısı 26'ya Yükseldi Maden İlçesindeki Kültür Varlığı Sayısı 26'ya Yükseldi

Milletvekili Balık, oluşan yeni mahallelerde eksikliklerin giderileceğini belirterek, 2023 seçiminin çok büyük bir önem taşıdığını kaydetti.

BALIK: HÜKÛMETİMİZ GÜÇLÜDÜR, DEVLETİMİZ GÜÇLÜDÜR

Milletvekili Balık, “Depremden sonra yeni mahalleler oluştu. Bu mahallelerin okulları yolları, aile sağlığı merkezleri, camileri, çocuk parkları, fırınları, bakkalları ile biz hep birlikte yeni mahaller oluşturduk. Elbette ki bunlar çok kolay şeyler değildi. Bunlarda eksiklik var mıdır? Elbette ki vardır. Ancak ben muhtarlarıma şunları söylemek istiyorum; emin olsunlar ki bizim hükûmetimiz güçlüdür, devletimiz güçlüdür. Devlet babalığını depremde olduğu gibi bugünde gösterecektir. Bütün eksikliklerimiz tamamlanacaktır” diye kaydetti.