AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, partisinin kadın kolları üyeleri ile bir araya geldi.

ŞAVLI: ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

Kültür Park’ta gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Canan Şavlı, “Elazığ’ımızda sorunların tespit edilmesi ve bunların milletvekillerimize, gerekli kurumlara iletilmesi konusunda vekilimizin bize yardımcı olacağını biliyoruz. 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Elazığ’ımız da oyumuzu almak için çalışacağız. Kendimize bu hedefi koyduk. Bu noktada çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu davanın büyüklüğünü bilerek, bıkmadan, usanmadan hep beraber yol yürüyeceğiz” dedi.

BALIK: KADINLARIN GÜCÜ HER TÜRLÜ ZORLUĞU AŞMAYA VE BAŞARIYA ULAŞMAYA YETERLİDİR

Partisinin kadınlarına seslenen AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “ Kadınların gücü engeli yenmeye, her türlü zorluğu aşmaya ve sonunda başarıya ulaşmaya yeterlidir. Ben buradaki ekibin tamamına güveniyorum. Önümüze konulan her engele rağmen ben Kadın kolları Başkanımızın ve yönetiminin, ilçelerimin ve beldelerimin çok başarılı olacağına  inanıyorum” ifadelerini kaydetti.

BALIK: ONLARIN HAYATLARINI BİR NEBZE DÜZELTEBİLMEK İÇİN GAYRET ETTİK

24 Ocak depremine vurgu yapan Milletvekili Balık, “Konteyner kentlerde kadınlar daha çok sıkıntı yaşadı. Çocuğu Eba’ya bağlanamazken, kadınlarımız daha sıkıntı yaşadı. Bizde onların hayatlarını kolaylaştırmak için; konteyner kentlerde çocuklarımıza okuma alanları, bilgisayar alanları oluşturduk. Onların hayatlarını bir nebze düzeltebilmek için gayret ettik. Ama bir yılı geçtikten sonra evlerimizin büyük bir kısmı teslim edildi. İnşallah Haziran ayı gibi tüm evler teslim edildikten sonra Elazığ bundan belki bir sene sonra çok daha güzel yaşanabilir, güvenli iyi bir şehircilikle, düzgün bir planlamayla yapılmış bir şehir olacak” diye kaydetti.