Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne 07 Ağustos 2019 tarihinde Abdulsamet Eren atanmıştı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları İl Müdürlüğü görevine atanan ve başarılı çalışmalara imza atan Abdulsamet Eren’e ziyarette bulundular.

BALIK: MÜDÜRÜMÜ YAPTIĞI BU KISA SÜREDE YAPTIĞI BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ziyarette yaptığı değerlendirmede, “Yakın bir zamanda müdür değişikliğimiz oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze çok sevdiğimiz, hakikatten Elazığ’a çok büyük faydalar sağlayacağına inandığımız Abdulsamet Bey müdür oldu. Elazığ’da çok daha gençliği ve bütün ekibi, yurt sorunlarını da çözerek ilerleyeceğiz. Elazığ’da hepimizin bildiği üzere özellikle kız yurduyla ilgili birkız yurdu problemimiz vardı. Bu yıl sorunu tamamen çözülmüş oldu. Elazığ’ın dışından gelen tüm öğrencilerimiz kız öğrencilerimiz ve erkek öğrencilerimiz yurtlarında kalabiliyor. Devletin şartlarından faydalanabiliyor. Elazığ’da spor alanında Gülse Polat kızımızın Taekwondo’da birinci olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bunun dışında yine ilk defa ilk defa Elazığ’dan bir bayan milli güreşçimiz çıktı. Enver Demirbağ kardeşimiz. Bununla birlikte yine milli bir badmintoncumuzda var Elazığ’da artık. Aliye Demirbağ kardeşimiz. O da inşallah Çin’e kampa gidecek. Elazığ’da özellikle kadınlar alanında ve spor alanında çok iyi dereceler alacağımızı biliyoruz. Hepimizin bildiği üzere yeni bir stat yapımını hızlandırdık. Bununla birlikte Gençlik Merkezimizdeki halı sahayı, çim sahayı onararak iy düzenlemeler yaparak müdürümüzün üstün gayretleriyle, bizimde maddi desteklerimizle birlikte şu anda Elazığspor’umuzun maçları orada oynanmakta. Doğukent’te yapılacak butik saha ile birlikte bu sorunu yine çözeceğiz. Belediye başkanımız, il özel idaremiz bu konuda gerekli girişimlerde bulunuyor. İnşallah en yakın zamanda da yine futbolcularımızın çok rahat bir ortamda oynayabilecekleri, Elazığspor’umuzu daha iyi bir yere getirecekleri saha ile birlikte hem sporcularımızı hem taraftarlarımız bu konuda mutlu olacaklar. Artık dışarıda değil, kendi sahamızda oynanan maçlarla birlikte daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Müdürümü yaptığı bu kısa sürede yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: SPOR CAMİASININ İÇERİSİNDEN GELEN BİRİSİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise, “Bugün sayın Milletvekilimiz Sermin hanımla birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Abdulsamet Bey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Samet Hocayı yakinen tanıyoruz, biliyoruz. İyi bir dostumuz. Spor camiasının içerisinden gelen birisi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bizim evimiz gibi. Bütün kurumların destek noktasında belediye olarak tamamen arkasındayız ama Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün bizim nezdimizde farklı bir yeri var. Hem yıllarca Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı yapmamız, Samet hocayla birlikte çalışmamızdan dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne farklı bir kurum farklı bir gözle bakıyoruz. Bundan önceki müdürlerimiz sağ olsunlar çok güzel işler yaptılar ama Samet hoca sporun içerisinden geldiği için çok daha büyük işler yapacağını biz ümit ediyoruz ve geldiğinden beri de hummalı bir şekilde çalışıyor. Enerji dolu bir şekilde çalışıyor. Gelir gelmez tabi kurumu yeni yerine taşıması, çok kısa bir süre içerisinde tadilatını yapıp güzel bir kurum haline getirmesinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda ilimizde tabi çok güzel gelişimler var” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: PROFESYONEL TAKIMLARIMIZ MAÇLARINI ORADA OYNAYACAK

Başkan Şerifoğulları, “Milletvekillerimizin desteğiyle birlikte Gençlik Merkezi sentetik sahanın çok kısa bir süre içerisinde Elazığspor’un maçlarının oynanacağı bir hale getirilmesi bizi memnun etti. Gençlik Merkezi’nin ilk yapılmasında şahsımızın federasyonumuzun çok katkısı vardı. İlk kazmayı biz oraya vurmuştuk. Amatör saha olarak planlamıştık. Ama bugün gelinen noktada Elazığspor’un maçlarını oynayabileceği bir stadyum haline getirildi. Aynı zamanda Doğukent’te yeni butik stadyumun yapılması, çim sahanın yapılması Elazığspor’umuzun ve Elazığ Belediyespor’un maçlarını oynayabileceği bir alan haline getirilecek. Çok kısa bir süre içerisinde inşallah ikinci devrede iki takımımızda profesyonel takımlarımız maçlarını orada oynayacak. Aynı zamanda yeni stadyumumuzun yapılması ile ilgili vekillerimizin büyük bir gayreti var. İhalesi yapıldı, yer teslimi yapıldı. Çok kısa bir süre içerisinde temel atması yapılacak ilimize çok güzel bir stadyum kazandırılacaktır. Ben Samet Bey’e teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. İnşallah spora çok ciddi manada katkı sağlayacaktır” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Bu haberin tüm telif hakları www.elazigsonhaber.com internet sitesine aittir. Paylaşım yapılırken kaynak belirtilmesi gerekmektedir!