Milletvekili Balık ve Başkan Yıldırım, Dereboğazı Köyü’nü Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Dereboğazı Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Milletvekili Balık ve Başkan Yıldırım, Dereboğazı Köyü’nü Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Dereboğazı Köyü’nü ziyaret etti.

Balık ve Yıldırım, Vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Balık, çalınmadık kapı bırakmama gayretinde olduklarını belirterek, vatandaşların en kısa sürede deprem konutlarına kavuşacağını söyledi.

BALIK: HEMŞEHİRLERİMİN SORUNLARI İLE YAKINDAN İLGİLENİYORUZ

Milletvekili Balık, “Bugün köy ziyaretlerimizde dereboğazı köyündeyiz. İl başkanımla, muhtarımla ve kurum müdürleriyle birlikte çalışmaları hem yerinde takip edip hem de eksiklikleri gidermek adına vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Bu yazı biz teşkilatlarımız ile bütün milletvekillerimizle verimli geçirebilmek için nerdeyse gidilmedik köy, çalınmadık kapı bırakmama gayreti içerisindeyiz. Ben muhtarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Bütün köy halkının ve hemşehirlerimin sorunları ile yakından ilgileniyoruz inşallah en yakın zamanda ufak tefek sorunları da çözülecek. Büyük bir deprem geçirdik. Hala köy konutlarımızın yerlerin tespiti ile ilgili sorunlarımız var. Bu köyümüzde de böyle bir sorun var ama bugün itibari ile problemler çözülüp en yakın zaman da evlerimiz teslim edilerek köylerimiz rahat huzurlu deprem kokusu yaşamadan güvenli bir şekilde yaşayacaklar” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137