Elazığ’da ziyaretlerini sürdüren AK Parti Milletvekili Sermin Balık ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Entegre Solar Elazığspor Kulübünü ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkanı Serkan Çayır ve yönetim kurulu üyeleri takım hakkında bilgiler verdiler.

Kulüp Başkanı Serkan Çayır yaptığı konuşmada, AK Parti Milletvekili Sermin Balık ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirtti.

YILDIRIM: ELAZIĞSPOR BİZİM SEVDAMIZ

İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’da yaptığı değerlendirmede: “Umutluyuz inşallah Elazığspor’un bundan sonraki ligdeki süreci çok daha iyi günlere doğru akacak. Malumunuz her klübün zaman zaman içine düştüğü sıkıntıları vardır. Şeffaf bir yönetim ve elini taşın altına koymuş kardeşlerimizle birlikte bu zorlu süreci hep birlikte aşacağımıza inanıyoruz. Elazığspor bizim sevdamız, hiç vazgeçmedik vazgeçmeye de niyetimiz yok” ifadelerini kullandı.

BALIK: ELAZIĞSPOR ŞEHRİMİZİN BİR DEĞERİ

Milletvekili Sermin Balık ise konuşmasında: “gördüğüm kadarıyla heyecanlı, bu işe baş koymuş bir ekiple serkan başkanım yola devam edecek. Ben yeni başarılarda sizleri alkışlamakla tebrik ediyorum. Elazığspor şehrimizin bir değeri, bir kıymeti. Elazığ’da doğan her çocuk önce milliyetçi, devletçi sonrada Elazığsporlu olur. Elazığ’ın bu marka değeri bu saatten sonra hepimize emanet” şeklinde konuştu.