AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ile İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Hizmet İş sendikası Başkanı Mustafa Bahçeci ve yönetimi ile bir araya geldi.

Başkan Bahçeciye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Balık ve Yıldırım talep ve beklentileri dinledi.  

BAHÇECİ: İNŞALLAH BU SÜRECİN SONUNDA DA HEP BERABER MUTLU BİR SONA KAVUŞURUZ

Hizmet İş Sendikası Başkanı Mustafa Bahçeci, “9-10 aylık bir seçim sürecimiz oldu. 1 Temmuz itibariyle delege seçimlerimizi bitirdik. 3 Ağustos’ta da başkanlık seçimimiz oldu. Genel kurulumuz oldu. Sağ olsun bütün arkadaşlarımızın teveccühü ile bir seçim geçirdik. Seçim sürecinde bize destek veren bütün arkadaşlarımıza şükranlarımızı, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir sözleşme sürecimiz var şu anda da sözleşmemizi Elazığ Belediyesi’ ile devam ettiriyoruz. Burada sizlerin de desteklerini bekliyorum sayın vekilim, sayın başkanım. İnşallah bu sürecin sonunda da hep beraber mutlu bir sona kavuşuruz” ifadelerini kullandı.

BALIK: 20 YILLIK İKTİDARIMIZ BOYUNCA ÜZERİMİZE DÜŞEN FEDAKARLIĞI YERİNE GETİRDİK

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık da, “Önemli bir süreç geçirdiniz. Bir seçim geçirdiniz. Hak-İş Başkanımızın da katılımıyla bir kongre geçirdiniz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Elbette ki bizde Elazığ’daki belediyelerdeki işçilerimizle ilgili her alanda yardımınıza hazırız. Desteğimiz sizinle birlikte. Biz hükümet olarak AK Parti hükümetleri olarak biliyorsunuz; birinci önceliğimiz önce millet dedik. Millet derken de birinci önceliğimiz çalışanlarımız, hizmet verenlerdi. Hakikatten emek verenlerdi. Emekçilerimizin her zaman yanında olduk. Bundan sonraki süreçte de böyle olacak. Biliyorsunuz AK Parti döneminde hem çalışanların alım gücünü yükseltmek, asgari ücretin yükselmesi, bununla birlikte emekli maaşlarının yükseltilmesi ve hayat şartlarının iyileştirilmesi ile ilgili hükümetimizin, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çok ciddi çalışmaları var. Allah’ın iziyle biz Cumhurbaşkanımız yola çıktığında da ‘hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dedi. Biz emeklilerimizi, emekli olduktan sonra daha rahat bir hayat sürebilmek, evlerini geçindirebilmek, ailelerini rahatlıkla geçindirebilmeleri için 20 yıllık iktidarımız boyunca üzerimize düşen fedakarlığı yerine getirdik. Bundan sonra da bu böyle olacak” şeklinde konuştu.