Gazi huzurevi sakinleri AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık başkanlığında Keban ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili Balık’a Keban Kaymakamı Hasan Akbulut, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Sait Çeçen’de eşlik etti.

Geçtiğimiz dönem Gazi huzur evi ziyaretinde yaşlılara söz veren Milletvekili Balık sözünü tuttu ve yaşlılarımıza unutulmaz bir gün yaşattı.

Keban’ı karış karış gezen ve doğa ile iç içe olan emanetlerimiz biricik yaşlılarımızın yüzlerindeki tebessüm her şeye değerdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Sait Çeçen emeği geçenlere teşekkür etti.

ÇEÇEN: YAŞLILARIMIZIN SEVİNÇLERİNE ŞAHİTLİK ETTİK

Müdür Çeçen, “Bugün huzurevi sakinlerimiz ile sayın vekilimin koordinesinde güzel bir etkinlik oldu. Yaşlılarımın hepsi çok memnun kaldılar. Bu vesile ile sayın vekile şükranlarımı sunuyorum. Hem yaşlılarımızın sevinçlerine o yüzlerindeki gülümsemeye şahitlik ettik hem de vesile olduk. Bu ev sahipliği için sayın vekilime, Elazığ Belediyesine, Keban Belediye başkanımıza ve kaymakamımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Balık bugün ne kadar güzel bir iş yaptığımızın bir kez daha farkına vardık diyerek, “Yaşlılarımıza iyi bir gelecek sunmak için elimizden geleni yapacağız ”dedi.

BALIK: BİZİM KIYMETLİMİZ

Milletvekili Balık, “Hem Keban’ın güzelliğini yaşadık. Hem tarihini anlattılar bize. Keban belediye başkanımız ve kaymakamımız bize eşlik ettiler. Onların mutluluklarını gördükçe onların çalınan sazlara klarnetlere eşlik ettiklerini görünce bizde hakikaten bugün üzerimize düşeni hakkımızı aldık diye düşünüyorum. Ben bütün huzurevinde kalan yaş almış büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Onlar bizim kıymetlimiz. Devlet bütün imkanları ile maddi manevi olarak yanlarında. Her türlü konforları sağlanıyor. Bizlerde mümkün olduğunca Elazığ’ın bütün ilçelerini gezdirerek Elazığ’ın güzelliklerini onlara da göstererek çünkü içlerinde Elazığlı olmayan büyüklerimizde var. O büyüklerimize de Elazığ’ın güzelliklerini gösterip daha iyi bir hayat sunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Keban gezisi ile stres atan huzur evi sakinleri müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendi.