Milletvekili Bulut, Başkan Efe ve Başkan Dumandağ İle Bir Araya Geldi

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, baro başkanlığına seçilen Melih Efe ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi.

Milletvekili Bulut, Başkan Efe ve Başkan Dumandağ İle Bir Araya Geldi

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile buluştu.

Milletvekili Bulut’un ilk durağı Elazığ Barosu oldu. Bir süre önce gerçekleştirdiği genel kurulda başkanlığa seçilen Melih Efe’ye görevinde başarılar dileyen Milletvekili Bulut, Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değindi.

BULUT: TECRÜBELİ İSİM

Milletvekili Bulut, “Melih kardeşimizin seçilmiş olmasından ve yönetim kurulunun seçilmiş olmasından ziyadesiyle mutlu olduğumuzu memnun olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kendisi tecrübeli isim. Geçmişte de yönetimde yer almış mesleki derneklerde başkanlık yapmış bu konuda tecrübesi olan isimlerden bir tanesi. İnşallah bu süreçten sonra birlikte çalışamaya devam edeceğiz” dedi.

Baro Başkanı Melih Efe ise, şehre hizmet adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Başkan Efe, “Bizde Elazığ Barosu olarak hem meslektaşlarımıza hem de şehrimize elimizden gelen gayreti göstereceğimizi vekilime ifade etmek istiyorum” dedi.

Milletvekili Bulut’un bir sonraki durağı ise Ticaret Borsası oldu. Bulut ve beraberindekileri Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve yönetimi karşıladı.

Hayvancılığın sorunlarının konuşulduğu görüşmede değerlendirmelerde bulunan Ticaret Borsası Başkanı Dumandağ, borsa olarak her zaman Bulut’un desteğini hissettiklerini kaydetti.

Dumandağ, “Ticaret Borsası olarak her zaman sizin desteğinizi arkamızda her zaman hissetmişizdir. Tüm olan projelerimizi. İşlerimizi tereddütsüz gece gündüz arıyoruz. Her zaman telefonumuza cevap veriyorlar” dedi.

Milletvekili Bulut da, Ticaret Borsasının taleplerini yakından takip ettiklerini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137