Milletvekili Bulut: Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Yapımını 2023 Programına Aldırdık

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasının yeniden yapılacağını açıkladı. Milletvekili Bulut, “Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası yapımını 2023 programına aldırdık” dedi.

Milletvekili Bulut: Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Yapımını 2023 Programına Aldırdık

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası yenilenecek.

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası yapımının 2023 yılı programına alındığını açıkladı.

BULUT: ELAZIĞ ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YENİ HİZMET BİNASI YAPIMINI 2023 PROGRAMINA ALDIRDIK

Milletvekili Bulut açıklamasında, “24 Ocak Depreminde Orman Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası hasar görmüştü.  Orman Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası büyük oranda ekonomik ömrünü tamamlamıştı. Deprem sonrası oluşan fiili durumdan dolayı Bölge Müdürlüğü beş ayrı yerde hizmet veriyordu. Orman Bölge Müdürlüğü Hizmet Binasını yeniliyoruz. Bilindiği üzere Bölge Müdürlüğümüz merkezi Elazığ’da 1951 yılında kurulmuş olup Malatya, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari illerine hizmet vermektedir. Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası yapımını 2023 programına aldırdık. İdari binanin mimari projesi hazırlandı.  Enerji maliyetlerini düşürmek için çatı kısmına GES kurulumu icin projede revize çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmaların bitimine müteakip inşaat çalışmaları başlayacak. Orman Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası ile birlikte Orman İşletme Müdürlüğü ve Fidanlık Müdürlüğü Hizmet Binaları ayrıca Çok Amaçlı Toplantı Salonu, Laboratuvar,  Yemekhane ve Sosyal Tesis de yapılacak. Orman Bölge Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası ve Tesisleri ilimize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137