AK Parti MKYK Üyesi, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’a bayram ziyaretinde bulundu.

Başkan Dumandağ, Milletvekili Bulut’un Ankara’da yapılan görüşmelerde yanlarında olduklarını belirterek desteklerinden ötürü teşekkür etti.

DUMANDAĞ: BİZİMLE BERABER TEK TEK DOLAŞTI

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, desteklerinden ötürü Milletvekili Bulut’a teşekkür etti. Dumandağ, “Ben vekilime teşekkür etmek istiyorum. Biz Borsa olarak bugüne kadar Borsamızla ilgili hangi projemizle Ankara’ya gittiysek sayın vekilimiz bir telefon açarak değil de hep bizimle beraber genel müdür, bakan, Bakan yardımcılarını tek tek dolaştı. Yakın bir zamanda yine gitmiştik bizim karakolla ilgili sağolsun yine sayın vekilimiz yine bizimle beraber sayın genel müdürüne gelmişti. Karakol yerini bizim borsaya kazandırdı, borsamızın çalışma alanına girecek ve esnafımız hemşehrilerimiz bundan faydalanacaklar. Bunları yaparken sayın vekilimizin desteği olmasa biz bunları yapacak güçte değildik. Aynı zamanda Besi OSB, hayvan pazarıyla ilgili sağolsun bizimle geldiler görüştük projemizi hızlandırdı” dedi.

BULUT: BORSAMIZ HER ZAMAN DERSİNİ İYİ ÇALIŞTI

AK Parti MKYK Üyesi, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Ticaret Borsası’nın dersine her zaman iyi çalıştığını söyledi. Bulut, “Sayın başkanımız bizimle alakalı çok güzel sitayişle bahsetti ben kendilerine teşekkür ediyorum ama Borsamızda bizim neslimizde aynı şekilde her zaman söyledim Borsamızın başarısının altında iyi bir hazırlık yatıyor, borsamız her zaman dersini iyi çalıştı. Ankara’da biz her zaman sonuç aldık borsamızın istek ve taleplerine ama bunun arka planında çok iyi bir hazırlık vardı bundan dolayı borsanın şahsında sayın başkanımız Mehmet Ali Dumandağ’a teşekkür ediyorum. Elazığ Ticaret Borsası etkili bir sivil toplum örgütü haline geldi. Böyle olunca da toplumun bu konudaki yaralarını sarma konusunda mesafe kat etti. Toplumlar böyle kalkınıp böyle gelişir” dedi.