Milletvekili Bulut, Elazığ Valiliği Hizmet Binasında

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Valiliği yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Milletvekili Metin Bulut, vatandaşların Nüfus Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında randevu alınmadan işlem yapabileceklerini söyledi.

Milletvekili Bulut, Elazığ Valiliği Hizmet Binasında

Kısa süre önce yeni binası ile hizmet vermeye başlayan Elazığ Valiliği binasını AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ziyaret etti.

İncelemelerde bulunan Milletvekili Metin Bulut, yeni yerde hizmete başlayan Nüfus Müdürlüğü başta olmak üzere birçok birimde incelemelerde bulundu.

Metin Bulut’un valilikteki ilk durağı TRT Elazığ Bürosu oldu.

Milletvekili Bulut, TRT muhabirlerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Metin Bulut daha sonra Nüfus Müdürlüğü Çalışan personeli ve hizmet almaya gelen vatandaşlarla da bir araya geldi.

BULUT: VATANDAŞIN MEMNUNİYETİ SİYASETE DE YANSIYOR

Elazığ Valiliği yeni hizmet binasının çağın şartlarına göre dizayn edildiğini ifade eden AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Bugün yeni hükümet binamızı gezmek istedik. Malumunuz çok yakın bir zamanda yeni hükümet binamız hizmete girdi. Bitmiş haliyle fiziki şartlarına bir bakalım, oradaki kurumları da bir ziyaret edelim istedik. TRT’den başladık, sonra nüfus müdürlüğümüze geldik. Hakikatten nüfus müdürlüğünden etkilendiğimi söylemek istiyorum. Ben sayın müdür vekilimize çok teşekkür ediyorum. Türkiye’de sayılı nüfus müdürlüklerinden bir tanesi. Türkiye’nin hiçbir yerinde randevu almadan nüfus müdürlerinde işlem yapamıyorsunuz. Ama Elazığ Nüfus İl Müdürlüğünde randevunuz olmasa dahi burada çok konforlu bir ortamda kısa bir süre bekleyip işlemlerinizi yapabiliyorsunuz ki, yakın zamanda nüfus müdürlüğünün yükünün artmasına rağmen. Biliyorsunuz ki artık pasaport işlemleri de artık nüfus müdürlüklerine verildi. Buna rağmen hakikatten vatandaşlarımızla da görüştük. Vatandaşında büyük bir memnuniyeti var. Vatandaşın memnuniyeti siyasete de yansıyor. Bundan dolayı ben nüfus müdür vekilimiz şahsında çalışan bütün nüfus çalışanlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.

HABER: KEVSER ÖZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yok dostum yok
Yok dostum yok - 5 yıl Önce

Adam kendini pazarlamada süper. Elazığ a hizmette ise sıfır. Nasıl MKYK üyesi seçilmiş o da ayrı bir konu. Elazığ'ın sorunları bitmiş valiliğin koridorlarında fink atıyor adam. Eyy Bulut, 31 Mart 2019 da halk karnenizi dolduracak bekleyin görün. Partiye o eski teveccühün olmadığını sezmiş durumdasınız zaten.

aynen
aynen @Yok dostum yok - 5 yıl Önce

aynen halk zaten çok iyi karne doldurdu iki dönem oy vererek.bıraksanıza.yarın seçim olsa yine aynı kişilere oy verirler

erkan
erkan - 5 yıl Önce

Vatandaş sizden ve Elazığ'ı temsil yeteneğinizden memnun mu? Diğer hizmetleri geçtik o bina bile yetersiz!....

Zafer
Zafer - 5 yıl Önce

valilik binasını gezeceğinize cumhurbaşkanındayla görüşün bakanlarla görüşünde elazığsporu kurtarın. bıktırdınız insanları artık!memleketten göç edesim geliyor kaçasım geliyor yeter artık

Cengiz
Cengiz - 5 yıl Önce

Diyecek bir şey yok ... bari bir kaç ay önce başlansaydı gezmeye böyle çok anlaşılıyor , danışmanlar bence stratejiniz yanlış su seçimde bitsin bir daha gelmezsiniz zaten , sahi diğer vekiller nerede

Veysel
Veysel - 5 yıl Önce

Yawww bı sikt..r gıt

şerif
şerif - 5 yıl Önce

akp elazığ vekilleri denilince tüylerim diken diken oluyor kaçasım geliyor elazığdan!!!!!!

SIRADAKİ HABER

banner137