Milletvekili Bulut, İftar Yemeğinde Öğrencilerle Buluştu

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, üniversite evinde düzenlenen ve iş insanı Veysel Demirci tarafından karşılanan iftar yemeğine katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Milletvekili Bulut, öğrencilerle iftar yaptığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Milletvekili Bulut, İftar Yemeğinde Öğrencilerle Buluştu

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut iftarını Üniversite evinde yaptı.

Öğrencilerle birlikte iftar yapan Milletvekili Bulut’a Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, iş insanı Veysel Demirci ve öğrenciler katıldı.

İftar yemeğinin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Metin Bulut, öğrencilerle iftar yaptığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

BULUT: SADECE FIRAT ÜNİVERSİTEMİZİ DEĞİL ÜLKENİN KOKUSUNU ALDIK

Milletvekili Bulut, “Bugün Fırat Üniversitemizin çok değerli öğrencileri ile birlikte iftar yapma fırsatı bulduk. Ben kendilerine bu kabullerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada sadece Fırat Üniversitemizi değil ülkenin kokusunu aldık. Ülkenin bütün illerinden gelen öğrenci arkadaşlar ile birlikte imkanını bulduk. Yıllar önce öğrenci olarak ve yemek yediğim bu noktada bugün Rabbim nasip etti bu milletvekili olarak aynı yemeği yedik” dedi.

İftar yemeğini karşılayan iş insanı Veysel Demirci ise “Allah birliğimizi beraberliğimizi muhafaza etsin” dedi.

DEMİRCİ: ZOR GÜNLERİMİZİ KOLAYLAŞTIRSIN

Demirci, “Bugünümüzü de kıymetli arkadaşlarım mezun olduğum üniversiteme ayırdım. Çok mutluyuz. Birliğimizi beraberliğimizi muhafaza etsin. Zor günlerimizi kolaylaştırsın. Çok şükür bu üniversitede yetişen bir kişi olarak bu sıralara tekrar dönüp genç kardeşlerim ile hasbihal etme fırsatı buldum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, 22:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığlı
Elazığlı - 2 yıl Önce

Komedi. Otobuse kaça bindiklerini de sordun mu? Anne ve babalarının ne kadar gönderdiğini sordun mu? Simit ve çay kaç lira diye sordun mu?

Bingöllüyü vekilliğe hazırlıyorlar
Bingöllüyü vekilliğe hazırlıyorlar - 2 yıl Önce

Ey elazığ adamına sahip çık..elazığlı bitti bingöllütü vekil için uğraşıyorlar..para herşey değil.dalkavuklara ders verin

Elazığlı
Elazığlı @Bingöllüyü vekilliğe hazırlıyorlar - 2 yıl Önce

Veysel Demirci mi Bingöllü? Engin bilgilerinizle ufkumuz açıldı!

burs
burs - 2 yıl Önce

Bir seferlik yemek vermekle bir iş olmaz. Vakıf kurarak çok sayıda öğrenciye öğrenim hayatı boyunca burs verin. Üniversite de ailevi durumu o kadar çok öğrenci var ki, sayısını tahmin edemezsiniz.

Sahipsiz Elazığ
Sahipsiz Elazığ - 2 yıl Önce

Ramazan ayı şovu yapıyor sizin bu numaralarıni artık Elazığ halkı yemez

Elazığ23
Elazığ23 - 2 yıl Önce

HADİ HADİ VEYSEL DEMİRCİ SENDE VEKİLLİGE OYNUYORSUN BELLİ AÇIKCA. KACINCI SIRADAN GİRECEN

NE EKSİĞİ VAR
NE EKSİĞİ VAR @Elazığ23 - 2 yıl Önce

Vekil olmak için gereken şartları taşımıyor mu? başarılı bir iş adamı, Elazığa hizmet ediyor, topluma faydalı işler yapıyor. Eleştirme dışında başka bir bildiğiniz yok mu?

Pır fena
Pır fena - 2 yıl Önce

Sırf bunun ve diğer 3 ü için sandığa gidecem

Rıfat
Rıfat - 2 yıl Önce

Veysel Demirci bey varsa babayiğit odur. Ziver holding iftar yemeğini vermiştir. Yüzde birmilyon

Kazım
Kazım @Rıfat - 2 yıl Önce

Veysel Demirci sevilen bir isim değil

Ali
Ali - 2 yıl Önce

Veysel demirci abimi yürekten kutluyorum. Kazandığını memleketin her noktasında adil bir şekilde paylaşıyor her kesin her kurumun yardim talebini güler yüzle karşılıyor.


SIRADAKİ HABER

banner137