AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ’a gelerek, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Bulut’un ilk durağı, Elazığ Belediyesi İtfaiyesi oldu.

BAŞGÜN: BİZE YER TAHSİS EDECEĞİNİ TAAHHÜT ETTİ

İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün, “Sayın vekilimizi dün aradım bayramını kutlayayım dedim. Dedi ki ‘ben daha yeni Elazığ’a geliyorum. Yarın inşallah geleceğim, itfaiyeci arkadaşlarımızla bayramlaşacağım’ dedi. Sayın vekilimize ben bu konuda çok teşekkür ediyorum. Yıllardır hiç aksatmadan her bayramda her önemli günde gelmiştir, ziyaret etmiştir, desteğini vermiştir. Arkadaşlarımızı onure etmiştir. Ben hepinizin huzurunda bütün teşkilat adına sayın milletvekilimize çok teşekkür etmek istiyorum. Milletvekilimiz Elazığ için hakikatten büyük bir kazançtır. Bizim su üstü arama kurtarma ekibimizin göl kenarında yeri yoktu. Biraz önce sohbet esnasında bize o konuda yardımcı olacağını, bize yer tahsis edeceğini taahhüt etti. Ben hepinizin huzurunda sayın vekilimize çok teşekkür etmek istiyorum. Allah ondan razı olsun. Tekrar hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” ifadelerini kullandı.

BULUT: ÇOK BÜYÜK FEDAKARLIKTA BULUNUYORLAR

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut da, “Bir gelenek haline geldi. Bütün özel günlerde ve bayramlarda biz elimizden geldiğince itfaiyemizi, itfaiye teşkilatımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Çünkü onlar herkes evinde çoluğuyla çocuğuyla bayramlaşırken onların güvenliğini sağlama adına çok büyük fedakarlıkta bulunuyorlar. Biz de bu fedakarlıkta bulunan kardeşlerimizin yanına gidelim, onlarla çalıştıkları yerde selamlaşalım istiyoruz” şeklinde konuştu.

BULUT: KENDİ ALANINDA TEK OLAN BİR ARACI KAZANDIRDIĞI İÇİN SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Milletvekili Bulut, “Bölgede tek yani 60 metreye kadar uzana bilen ve bölgede bu alanda kendi alanında tek olan bir aracı kazandırdığı için sayın belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bunu talep eden sayın müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Ve sevindirici bir şey söyledi. Kazandırılan bu itfaiye aracı yüzde yüz yerli ve milli. Bugün kendi ülkemizde imal ettiğimiz ve dünyaya da artık ihraç edebileceğimiz bu konuda da çok ciddi katma değer sağlayacak, ekonomik katma değer sağlayacak bir araç” dedi.

Milletvekili Metin Bulut, daha sonra bir alışveriş merkezine kurulan aşı standığını gezerek, ekiplerden bilgi aldı.

Milletvekili Bulut’un bir sonraki durağı ise bir süre önce hizmete giren 112 acil çağrı merkezi oldu.

BULUT: ÇOK ŞÜKÜR Kİ BUGÜN GÜÇLÜ BİR DEVLETİZ

Ziyaretleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bulut, “Sağlık İl Müdürlüğü’ne gerçekten çok teşekkür ediyorum. Aşı uygulama noktalarıyla artık hizmet vatandaşın ayağına gidiyor. Vatandaş randevu almadan, hastaneye gitmeden, hastanede sıra beklemeden bulunduğu bir AVM’de dahil yüksek standartlarda aşısını olabiliyor. Ki Elazığ’ın en tanınmış AVM’lerinden bir tanesinde oluşturulan noktada vatandaşlarımız gelip orada sadece T.C. kimlik numarası kontrolü ile aşı sıralarının gelip gelmediğini öğrenebiliyor. Aynı şekilde de aşısını isterse tercihli olarak hangi aşıyı istiyorsa onu tercih edip orada aşısını yapabiliyor. Bugün itibariyle Elazığ’da aşılanma oranı da yüzde 50’yi geçmiş. Bu bilgiyi kendilerinden aldık. Bu fevkalade büyük bir oran. Ben buradan vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Yaptırmayan vatandaşlarımızla alakalı da gerçekten aşı epeyi bir süredir uygulanıyor. Herhangi bir yan ektisi görülmedi. Aksine hakikatten toplum olarak, ülke olarak faydasını da gördük, faydasını da müsaade ettik. Çok şükür ki bugün hakikatten güçlü bir devletiz” diye konuştu.

BULUT: ÇOK ETKİN BİR ŞEKİLDE HİZMET VERİLİYOR

Milletvekili Bulut, “Artık çok daha etkin bir şekilde multidisipliner bir çalışma ile AFAD’ın, Orman Müdürlüğü’nün, itfaiyenin, Sağlık İl Müdürlüğü’nün, Emniet Müdürlüğü’nün hepsinin aynı yerde toplandığı ve öncü çağrıların alındığı ve alanına göre de yönlendirildiği çok modern bir binada vatandaşımıza hizmet ediliyor olmasından dolayı da gerçekten çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum” şeklinde ifade etti.