Milletvekili Bulut Kanal Fırat Canlı Yayınında Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, Dilek ve Petek Sitesi’nin tesliminin bugün yapılacağını Kanal Fırat Televizyonu canlı yayınında açıkladı.

Milletvekili Bulut Kanal Fırat Canlı Yayınında Açıklamalarda Bulundu

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından yıkılan ve TOKİ tarafından yeniden yapılan Dilek ve Petek Sitesi tamamlanmış geçtiğimiz haftalarda da kura çekimi yapılmıştı.

Dilek ve Petek Sitesi’nin teslim tarihi olarak AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 24 Ekim 2020 Cumartesi günü olarak açıklamışlardı.

Kanal Fırat Televizyonu’nda canlı olarak yayınlanan ve Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programına katılan AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, Dilek ve Petek Sitesi’nin anahtar tesliminin bugün yapılacağını açıkladı.

BULUT: 179 DAİREYİ BUGÜN TESLİM ETMEYE BAŞLAYACAĞIZ

Kanal Fırat Televizyonu’na açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Biz bugün bununla alakalı bir aciliyet olduğunu, bunun ivedilikle teslim edilmesi ile alakalı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte TOKİ’ye gittik. Biz hemen teslim edelim dedik. Vatandaşlarımıza bir an önce anahtarlarını teslim edelim diye talepte bulunduk. Cumartesi günü başlanılacak denildi ama ben buradan bir müjde daha vereyim Kanal Fırat Televizyonu aracılığıyla; gelmeden önce ben bir daha telefon açtım dedim ki ‘ben bu akşam canlı yayına çıkacağım. Televizyonda bu sitenin sahipleri muhakkak izleyecekler, ben bir müjde daha versem olmaz mı? Biz bunu Cuma günü teslim edelim dedim. Onlar da ‘hayhay sayın vekilim’ dediler’ İnşallah bugün sabahtan itibaren AFAD, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile birlikte oradaki 179 tane vatandaşımızı davet edecek ki bundan önce kimin hangi dairede oturacağıyla alakalı kura çekimi yapılmıştı. Herkes dairesini biliyor. İnşallah bugün teslim etmeye başlayacağız. Eğer yetişirse 179 dairenin tamamını teslim edeceğiz. Yetişmez ise kalan daireler bir sonraki gün teslim edilecek. Ben yetişeceğine inanıyorum. Biz hazırız. İnşallah bugün bu vatandaşlarımıza biz anahtarlarını teslim edeceğiz. Diğer binalarımız da bittikçe hiç bekletmeden onları da teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2020, 00:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kürşat
Kürşat - 3 yıl Önce

Kura çekilmiş,yerler belli ,bugün olmaz yarın olur, 179 kişiyi ilgilendiriyor Furkan efendi; 13000 aileyi ilgilendiren KİRA yardımını niye ödemiyorsunuz diye sormuyorsun. 50 bin kişinin kivrandigindan haberin yoksa bırak bu işi aslanım.İsgüzarliktan vazgeçin.Bakalim yarın soracakmisin!Bu nasıl iletişimcilik!

Bekir Deveci
Bekir Deveci @Kürşat - 3 yıl Önce

@Kürşat - Furkan bey bir haftaki önceki canlı yayında zaten bu sorunu sormuştu Aslanım. Bugüne kadar keşke onun gibi herkes şehrin sorunlarını dile getirseydi.

Muhammed can
Muhammed can @Kürşat - 3 yıl Önce

Çok öne cekmisler ya 1 günle mi mujde veriliyor bu bizim milletimiz cantada keklik zaten Allah hesap sorsun bu bizim akp vekillerine inşallah çoluk cocuklarindan cikar

Millet suskun
Millet suskun - 3 yıl Önce

Susun Elazığ bu işgüzar tayfaya memleketi yedirdiniz Aksaray da un dağıtılır orada ekmek askıya millet fakirlik içinde beyler saltanat su siyah mercedeslerden inin artık Allah hesap sorar milletin malını mülkünü yiyorsunuz göbek büyütüyor çocuklarıniza milletin hakkını miras bırakıyorsunuz ama sıkıntı yok Elazığ el pençe divan durur saygı önemli değil mi devlet geleneği adam gibi adamlara saygılı olun memleketi batıran viran eden toz toprakta bırakanlara değil

Adalet
Adalet - 3 yıl Önce

Kendi servetinize servet katmaktan başka bir işe yaradığınız yok bari milletle dalga geçmeyin Elazığ Çevre ve Şehircilik Müdürü (Çarşamba günü ) Cuma günü anahtarlar teslim edilecek diyor. Siz Perşembe günü Evler Cumartesi teslim edilecek diye lanse edip arkasından öne çektik cuma teslim edilecek diyorsunuz. Çocuk bile bu oyunu oynamaya kalkmaz. Elâzığ'ı parselleyip yediğiniz gibi AKP de yediniz bitirdiniz.

Adalet
Adalet - 3 yıl Önce

Medyada boy gösterenler, bugünde bitti. Nerde anahtarlar?

Tabii yaa
Tabii yaa - 3 yıl Önce

Cumhurbaşkanı gelecek dediler, gelmeden teslim edelim de vatandaş orda şikayet etmesin evler bitti teslim alamıyoruz diye..

Adalet
Adalet - 3 yıl Önce

bir çift sözde belediyeye petek sitesi arsası için söylüyorum arsadan pay alıp yola kattınız (Eski:118m2 tabanlı 4 daire 4 blokdan oluşuyordu. Yenisi: 100m2 tabanlı 4 daireden 3 blokdan oluşuyor Not: Basit hesap) yola kattığınız arsa bedellerimizide bir zahmet ödeyin

Havada Bulut OYLARI UNUT
Havada Bulut OYLARI UNUT - 3 yıl Önce

Tarih: 24.10.2020 Saat:13:46 milleti evlerinin önünde anahtar teslimini bekliyor siz neredesiniz medyatikler. Merhum Kemal Sunalın filminden bir kesit aklıma geldi tam size hitaben osmana cart osmana curt.

N. K.
N. K. - 3 yıl Önce

Zaten Çevre şehircilik il müdürü cuma günü teslim edilecek demişti. Kimsenin kimseden haberi yok. Bir gün öne çekilmesi de büyük müjde ve kıyak. Sahipsiz değiliz.


SIRADAKİ HABER

banner137