AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, seçim çalışmaları kapsamında Maden İlçesini ziyaret etti.

Bulut, Maden’de AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Demir, Maden Belediye Başkan Adayı Ersin Tolan ve kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

TOLAN: MADEN BİZİM İÇİN SEVDADIR

AK Parti Maden Belediye Başkan Adayı Ersin Tolan,31 Mart’ta Maden ilçesinde seçimi alacaklarına inandıklarını söyleyerek, “Türkiye’de ak belediyeciliğin, ak belediyecilikle yönetilen belediyelerin ne kadar güçlü olduğunu reisimiz Cumhurbaşkanımız ve karşıda fotoğrafı var yüzümüze gülüyor Recep Tayyip Erdoğan’ımız olduğu müddetçe boynumuzun bükülmeyeceğini ve ak belediyecilikle Maden yönetildiği zaman Maden’de neler olacağını inşallah hepimiz göreceğiz. Maden bizim için sevdadır. Benim için sevdadır. Bunu siyasi olarak söylemiyorum” ifadelerinde bulundu.

BULUT: MADEN’İN KADERİYLE ALAKALI OY KULLANACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, 31 Mart’ta Maden’in kaderinin oylanacağını belirterek, “Allah nasip ederse birkaç gün sonra hep birlikte sandığa gideceğiz. Tabi sadece o gün biz Maden’in belediye başkanını seçmeyeceğiz aynı zamanda Maden’in kaderiyle alakalı da oy kullanacağız. Maalesef bugüne kadar on yıldır Maden en az elli yılını kaybetti. On yılını kaybetmedi elli yılını kaybetti. Neden dolayı? Kavgadan dolayı. Kavgadan ve çekişmeden dolayı. Şimdi istiyoruz ki bu kavga son bulsun, bu çekişme son bulsun ve ben buradan oradaki adaylarımıza da söylüyorum bu konudaki niyetiniz bu konudaki gerçek niyetiniz ve amacınız Maden’se artık kavga etmeyin. Maden’de kavgandan sıkıldı, Madenli de kavgadan sıkıldı bu ne size fayda sağladı ne Maden’e fayda sağladı ne de bizlere fayda sağladı” ifadelerine yer verdi.

BULUT: SİYASİ MEKANİZMAYI ÇALIŞTIRACAK OLAN BELEDİYE

İlçeye hizmet edecek ve siyasi erki çalıştıracak olan mekanizmanın belediyeler olduğunu ifade eden Metin Bulut, “Siyasi mekanizmayı çalıştıracak olan belediye. Maalesef biz on yıldır bundan mahrumuz. Bundan dolayı da hem siyasetçiler olarak biz mağdur olduk neticede ilinize geldiğinizde, ilçenize geldiğinizde, beldenize geldiğinizde vatandaş soruyor diyor ki ‘Niye benim spor tesisim yok?’ kimse istememiş ki. Vatandaş diyor ki ‘Niye benim TOKİ’m yok?’ kimse istememiş ki. Vatandaş diyor ki ‘Şu konuda bu niye eksik?’ anlıyorum da kimse istememiş ki” diye konuştu.

BULUT: ÖYLE OLSAYDI BİZ SİZİ BAŞINDA ALIRDIK

AK parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, “Size şunu söyleyebilirler. ‘Asla ve kat a inanmayın biz kazandığımızda ertesi gün AK Partiye geçeceğiz’. Öyle olsaydı biz sizi başında alırdık. Reis bu konuda son noktayı koydu. Ne dedi, reisin sözünü üstüne söz olur mu? ‘Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler’ dedi” diye ifade etti.