Mart ayının son haftasında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti’nin 81 il başkanı Ankara Kızılcahamam’da kampa girdi.

Kamp AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in himayelerinde yapıldı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin de katılım sağladığı kampta, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut il başkanlarıyla seçim öncesi görüşmeler yaparak, bölge bölge il başkanlarını dinledi.

BULUT: VERİMLİ BİR KAMP OLDU

Gerçekleşen kampla ilgili değerlendirme AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, verimli bir kamp geçirdiklerini söyleyerek, “AK Parti 81 İl Başkanımız ile birlikte Kızılcahamam’da 2 günlük kampımızı tamamladık. Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir başkanlığında çok verimli ve sıcak bir ortamda geçirdiğimiz bu iki gün de önümüzdeki seçim süreci ile alakalı çalışmalar gerçekleştirdik. Çalışma grupları halinde yaptığımız çalışmalar ve Genel Başkan Yardımcılarımız ile Grup Başkanvekillerimizin sunumlarıyla gayet verimli geçen kampa katılan tüm İl Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarda emeği geçen başta Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir olmak üzere, Başkan Yardımcılarımıza, Koordinatörlerimize, uzman arkadaşlarımıza ve teknik ekibe yapmış olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah’ın izni ile millete hizmet yolunda, tevazu, samimiyet ve gayret ile güçlenerek yolumuza devam ediyoruz”dedi.

HABER: KEVSER ÖZ