Hafta sonunu seçim bölgesi Elazığ’da geçiren AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Bulut, mahalle gezilerine devam ediyor.

Sorunların yerinde görülerek, çözmek ve istişarelerde bulunmak amacıyla Metin Bulut’un duraklarından biri Yeni Mahalle oldu.

Milletvekili Metin Bulut, Yeni Mahalle Muhtarı Aytaç Özcan ve mahalle sakinleri ile buluştu.

ÖZCAN: SORUNLARIMIZI KENDİLERİNE İLETİYORUZ

Yeni Mahalle Muhtarı Aytaç Özcan, milletvekili Metin Bulut ile sürekli istişare halinde olduklarını söyleyerek, “Sayın vekilimizle her zaman istişare halinde bulunduğumuz için sorunlarımızı kendilerine iletiyoruz” dedi.

BULUT: SIKINTILARI ÇÖZMEYE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, muhtarlarla birlikte çalıştıklarını belirterek, “Bütün muhtarlarımızla çok yakinen çalışıyoruz. Onlar zor bir dönemde muhtar seçildiler. Elazığ’ın sıkıntılı günlerinde bu görevi üstlendiler. Bunun çok kutsal bir görev olduğunu ifade etmek istiyorum. İnsanın zor ve en sıkıntılı olduğu anda insanın sıkıntılarını dinlemek, çözümü ile alakalı çaba göstermek ancak yürekli insanların işi. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu mahalle gezilerimiz devam edecek. Bütün mahallerimizin hepsini tek tek gezeceğiz ve toplantı yapacağız. Orada sorun ve sıkıntıları yerinde görmeye çözmeye çalışacağız ve farklı bir uygulama ile bunu yapacağız. Mahalleye gitmeden önce sosyal medyada paylaşacağız. Gelmek isteyen mahalle sakinlerimizin hepsi gelsin o mahallemizde sıkıntılarını ilk ağızdan bize iletsinler. İmkanlarımız el verdiğince sıkıntıları çözmeye çalışacağız” diye kaydetti.