AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, temaslarını sürdürüyor.

Milletvekili Demirbağ’ın ikinci ilk durağı Ağın İlçesi oldu.

Milletvekili Demirbağ ilk olarak, Ağın Bahadırlar Köyü’ne gitti.. Ziyarette Demirbağ, 15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Mehmet Şevket Uzun'un ailesini ziyaret etti. .

Milletvekili Demirbağ ardından köyde şehidimiz Uzun adına yapılan tesisleri tek tek gezdi.

Sonrasında da Ağın Kaymakamlığına atanan Neslihan Kısa'yı ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekilinin ilçede son durağı ise Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu'yu ziyaret etti.

Milletvekili Demirbağ ardından ilçe esnafı ile buluştu.

Milletvekili Demirbağ daha sonra Keban İlçesi’ne geçerek, ilçe teşkilatı ile buluştu. 

Ziyaretleri sonunda açıklamalarda bulunan Milletvekili Zülfü Demirbağ, doğalgaz rezervinin bulunmasına değinerek, yeni rezervlerin devamının geleceğinin sinyallerini verdi.

DEMİRBAĞ: ÜLKEMİZİ DAHA AYDIN BİR GELECEK BEKLİYOR

Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Bugün sabah saatlerinde il genel meclisimizin olağanüstü toplantısı vardı. İl Genel Meclis Başkanımız, meclis üyelerimiz ve il özel idare genel sekreter, genel sekreter yardımcılarımızın da katıldığı olağanüstü toplantıya iştirak ettik. Orada il genel meclis üyesi arkadaşlarımızın gerek deprem, pandemi ve ülke gündemi ile Elâzığ’ımızın meseleleri ile ağırlıklı olarak sorular oldu.  O soruları cevapladık istişarede bulunduk. Bu son doğalgaz rezervinin bulunmasıyla birlikte gerek Elâzığ’ımızda deprem gerek bu pandemi gibi süreçlerden de inşallah çok uzamadan kurtuluruz. Ülkemizin elde etmiş olduğu petrol, doğalgaz rezervinin akabinde yine yeni rezervlerde inşallah ülkemizi bekliyor. Dolasıyla ülkemizi daha aydın bir gelecek bekliyor” diye kaydetti.