AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ'daki ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, Kahramanmaraş depremlerinin ardından Elazığ'a deprem bölgelerinden gelen depremzedelerle bir araya geldi.

Demirbağ, çoğunluğunu Malatyalı depremzedelerin oluşturduğu vatandaşların kaldığı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Elazığ İzzetpaşa Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren'in de eşlik ettiği Milletvekili Demirbağ, afetzedelerin taleplerini dinledi.

Elektrik ve Doğalgaza Zam Yapılacak Mı? Elektrik ve Doğalgaza Zam Yapılacak Mı?

DEMİRBAĞ: DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ, İLGİLİ MERCİLERE İLETECEĞİZ

Depremzede vatandaşların taleplerini ilgili mercilere ileteceklerini ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; "Elazığ İzzetpaşa Kız Öğrenci Yurdu'nda, ağırlıklı olarak Malatya'dan ve diğer illerden Elazığ'a gelen depremzede kardeşlerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinledik. Afetzede vatandaşlarımızın taleplerini tek tek not ettik. İlgili mercilere ileteceğiz inşallah” dedi.

DEMİRBAĞ: BÜTÜN DÜNYA, "TÜRKİYE BU FELAKETİN ALTINDAN KALKAMAZ" DERKEN; DEVLETİMİZ BÜTÜN ÇALIŞMALARINI TEK TEK GERÇEKLEŞTİRİYOR

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği alanın, Hollanda'nın yüzölçümünün 2 katı büyüklüğünde olduğunu hatırlatan Milletvekili Demirbağ; "Cenab-ı Allah bir daha böyle bir afet yaşatmasın. Asrın felaketi, Hollanda'nın yüz ölçümünün 2 katı bir alanda meydana geldi. Deprem, sadece bir ilde meydana gelseydi bu kadar ağır bir yükle karşılaşılmazdı. Deprem tam 11 ili etkiledi. Ancak Allah'a şükür, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanımız ve liderimiz var. Bütün dünya, "Türkiye bu felaketin altından kalkamaz" derken Allah'a şükür Devletimiz bütün çalışmaları tek tek gerçekleştiriyor. Konutlar da yapılacak. İnşallah depremzede vatandaşlarımız geçici ikametin dışında kendi ikamet adreslerine sene sonu itibarıyla dönmeye başlayacaktır ve huzur içerisinde yaşamaya devam edecektir. Depremlerde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anarken, depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadesinde bulundu.