Milletvekili Demirbağ, Arıcak Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Arıcak İlçesi ile ilçeye bağlı belde ve köylerde incelemelerde bulundu. İlçede yangından etkilenen köyleri de ziyaret eden Milletvekili Demirbağ, devlet olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Milletvekili Demirbağ, Arıcak Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Elazığ’a gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın, ziyaret programları Arıcak ile başladı.

İlçe ve belde başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte ilçede esnaf ve vatandaşla bulunan Milletvekili Zülfü Demirbağ, Arıcak Kaymakamı Muammer Sarıdoğan ile de bir araya geldi.

Daha sonra AK Parti ilçe başkanlığında partilileriyle buluştu.

Milletvekili Demirbağ daha sonra Arıcak’ın Yoğunbilek, Görese ve Çevrecik Köylerine giderek, geçtiğimiz haftalarda uzun bir süre kontrol altına alınmayan yangınla ilgili geçmiş olsun dileklerini iletti.

Köylerde incelemelerini tamamlayan Milletvekili Demirbağ, Arıcak İlçesine bağlı Üçocak beldesinde vatandaşlarla buluştu.

YEGÜL: MİLLET BAHÇESİNİN YAPIMINDA VEKİLİMİZİN ÇOK EMEĞİ OLDU

Milletvekili Demirbağ ve beraberindeki heyeti ağırlayan Belediye Başkanı Yılmaz Yegül, beldeye yapılan hizmetlerden bahsederek, “Millet bahçesinin yapımında vekilimizin çok emeği oldu. Bakanlık tarafından bize çok katkı sağladılar. Ben kendilerine beldem adına teşekkür ediyorum. Beldemiz en uzak yer. Sınırdayız. Karşımız tam Diyarbakır. Diyarbakır buradan 90 km” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: RAHATSIZ OLDUĞUM İÇİN GELEMEDİM

Milletvekili Demirbağ da rahatsızlığı nedeniyle yangının devam ettiği dönemde Elazığ’a gelemediğini belirterek, bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyleyerek, "Yangın olduğu gece baş dönmesi falan ayakta duramıyordum. Vali bey, özel idare olsun orman bölge müdürü olsun arayıp hepsini seferber ettik. Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegül olsun, Erimli Belediye Başkanımız Cihan bey olsun çok büyük gayret gösterdiler. Bir çavuş gibi başında durmak şartı ile o yangın bitene kadar çepeçevre yol açıp adeta yangını söndürdüler. Yayılmasını önlediler. Arazi şartlarında zor olmasına rağmen yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ben rahatsız olduğum için gelemedim. Doktorlar istirahat edin dedi ama duramadık yine geldik” ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ ziyaretini Arıcak İlçesi Bükardı ve Erimli beldeleri ile noktaladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Palu Kalesi
Palu Kalesi - 3 yıl Önce

Palu ve çevresini geziyor sonuç 3 dönemdir vekil Palu ve Çevresine şu hyatırımları getirdi şu hizmetleri yaptı diyebileceğiniğz tek birşey varmı, Rahmetli Septioğlu hariç Palu vekillerinin Palu ve Elazığ faydalarından çok zararları dokundu

Cavit19
Cavit19 - 3 yıl Önce

maksat dostlar alışverişte görsün

Bence
Bence - 3 yıl Önce

Milleti ihanet 19 aşısı yapmaya davet etmek için gitmiştir..

Akp
Akp - 3 yıl Önce

Reisim ilçe ilçe geziyor seviyoruz seni vekilim

zzzz
zzzz @Akp - 3 yıl Önce

Geçen gün bölgeye gidip, "Mağduriyetlerin giderilmesi için çabalayacağız" şeklinde açıklama yapan Gürsel Erol'a ve ilgili haberine "Viyuu viyuuu açın yolu itfaiyeci Erol geliyor" diyen "AKP" adıyla yorum yapan kişi, bugün "Ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını" söyleyen Demirbağ haberine gelip yorum yapıyor. Yine geçen günkü söz konusu habere "Şovmen, napacak da gitti, şov yapıyor, PKK vs." deyip saçmalayanlar, bugün bu habere gelip övgü diziyor. İki yüzlülük böyle bir şey.

Bekir Yeşiltaş
Bekir Yeşiltaş @Akp - 3 yıl Önce

YSK kararı ile vekil olan Palu vekilinin köy gezme konusunda kimse eline su dökemez, 13 sene köy gezdi. Köy gezer Bakan gelir yanında gezer, Hizmet mi yatırım mı? Ne Gezer

Peker
Peker @Akp - 3 yıl Önce

Reisim derken Zülfü mü reis, reis çok karışıklık olmasın

Mthn
Mthn @Akp - 3 yıl Önce

Gürsel Erol yangın anında gitti şov oldu reklam oldu...yangından iki hafta sonra gidenler daha kıymete bindi...nasıl bir kafa

Ali
Ali - 3 yıl Önce

Gürsel Erol geldi de ne oldu hangi derdinize derman oldu... hangi sorununuzu çözdü. Devlet devlet diyotusnuz devlet ne yapsın yanan yer PKK nin mayinla dosedigi yer insanlar yangını söndürmek için hayatından mi olsun...

Gks
Gks @Ali - 3 yıl Önce

Zülfü Demirbağ geldi herşey halloldu ya tabi

Veli
Veli @Ali - 3 yıl Önce

Kan tahlili yaptırdın mı sen keko


SIRADAKİ HABER

banner137