AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Yazıkonak Belediye Başkanı ve AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz’a destek için SKM’de partilileri ile bir araya geldi.

AYAZ: ZAFER ALLAH’IN, SEFER BİZİM

Yazıkonak Belediye Başkanı ve AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz, “Seçim sürecimize çok kısa bir zaman kaldı. Tabi herkeste bir tedirginlik var. Ama AK Parti’de bizlerde heyecan var. Niye? Çünkü zafer Allah’ın, sefer bizim. Bizim bundan zerre kuşkumuz yok. Yazıkonak her zaman dik duruşunu göstermiştir. İradesini Allah’ın izniyle sandıkta AK Parti’ye, Aydın Ayaz’a gösterecektir. Bu birlik beraberlik milletin iradesiyle oluyor. Kişilerin kendi arasındaki sözleriyle olmaz. Ancak milletin kendi iradesini sandığa yansıtmasıyla olur. Kimse kimsenin iradesine sahip değil, kimse kimsenin iradesini satma yetkisine de sahip değil. Millet, bu ülkenin sahibidir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Devleti yaşat ki insan yaşasın. Yazıkonak Rabbimin izniyle hem devletini hem insanını 31 Mart akşamı yaşatmaya devam ediyor. Hizmetlerimiz daha fazla artacak. Yazıkonak’ımızın her köşesinde sadece Elazığ’a değil, ülkemize vizyon belediyeciliğinin nasıl olduğunun göstergesini sizlerle birlikte yapacağız Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.

DEMİRBAĞ: MİLLETVEKİLİ OLARAK ARKASINDA OLACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da, “Aday adaylığı süreciyle beraber adayların tespitini müteakip aşağı yukarı 3-4 aylık bir maratonun sonuna geldik. 2 gün sonra inşallah 31 Mart Pazar günü sandığa gideceğiz. Bu büyük anlam ifade ediyor. Aydın Bey kardeşimizde ifade ettiler, biz gerçekten Yazıkonak’ta Aydın Bey kardeşimizi güzel hizmetlerine şahadet ettik, tanık olduk. Her geldiğimizde yaptığı güzel hizmetleri, yenilikleri gördük. Şimdi de bu güzel büroda, büyük görkemli SKM bürosunda projelerini diğer belediyelerden farklı olarak bizim SKM bürolarında ilde dahil düşünülmeyecek şekilde çok görkemli bir şekilde projelerini ortaya koymuş. Tanıtımını yapıyor, inşallah sizlere taahhüt ettiği projeleri biz de Milletvekili olarak gerçekleştirmek üzere arkasında olacağız” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: KİMSENİN OYU KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL

Milletvekili Demirbağ, “Ülke geneline ittifaklar biliyorsunuz. Yerelde de adaylar kendini zayıf hissettiği zaman bir bakıyorsun bir başka aday adı altında birleşiyorlar. Bunlar normal. Ama kimsenin oyu kimsenin tekelinde değil. Bu ittifaklar bazen matematikte 2+2 4 eder ama siyasette “2+4-1” de edebilir, 3 de edebilir, “-1” de edebilir. Bazen bu menfit bir tepki olarak da yansıyabilir. Bunu sandıkta gösterecek. Ben inanıyorum ki ne yapılırsa yapılsın Elazığ’da da, İstanbul’da da, Ankara’da da bizim buranın ilçelerinde de bütün her tarafta da dünyada meydana gelen olayları milletimiz dikkate alarak yerelde de sizler dikkate alarak inşallah burada Aydın kardeşimize genel manada liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’mize desteğinizi vermek suretiyle mazlum insanların, Müslümanların umudu olan liderimizin, AK Parti’mizin sesini daha güçlü bir şekilde çıkmasını sağlayacaksınız” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL