AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili Demirbağ, bu kapsamda Elazığ’da faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geliyor. Demirbağ ilk olarak, Ayışığı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehtap Özer Seyran ve Elazığ Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Harun Seyran'ı ziyaret etti.

Demirbağ daha sonra Tek Medya ve Manşet 23 İmtiyaz Sahibi Zülfü Bal, çalışanları ve Elazığ’da günlük yayın yapan Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ve çalışan gazetecilerle bir araya gelerek çalışmalarında başarılar diledi.

Milletvekili Zülfü Demirbağ ardından Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem’i ziyaret etti.

BAŞKAN ERDEM: BİZ, VEKİLİMİZDEN RAZIYDIK, ALLAH DA ONDAN RAZI OLSUN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Semih Erdem, “Kendisi sürekli görüş alışverişinde bulunduğumuz değerli bir Vekilimizdi. Elazığ’a yapılan hizmetleri hiçbir zaman unutulmaz ve zaten yine hizmetlerinin Vekil olmasa bile devam edeceğine inanıyorum. Şu anda bile Elazığ’a gelerek Ramazan ayında çalışması Elazığ ile bağını koparmayacağının bir işareti olarak görüyoruz. Sağ olsun Sayın Vekilimizin basın yayın kuruluşlarına gitmesi, yerel televizyonlarda görüşlerini bildirmesi Elazığ için güzel bir şey. Elazığ’da da sevilen bir kişilik ve sevilen birisiydi. Kim yanına giderse elinden gelen özveriyi ve çabayı gösterdiğini biliyorum. Biz, Vekilimizden razıydık, Allah da ondan razı olsun” dedi.

İl Genel Meclisi Komisyon Üyeleri Belli Oldu İl Genel Meclisi Komisyon Üyeleri Belli Oldu

Fırat Gazetesi’ne yayın hayatında başarı temennisinde bulunan Demirbağ, “Bugünkü ziyaretlerimizi basın ve medya kuruluşlarımıza ayırdık. Semih bey saygı duyduğumuz bir abimiz. Hem Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı hem de Fırat Gazetesi İmtiyaz sahibi kendisi. Dolayısıyla Milletvekilliği yaptığımız süre içerisinde kendileriyle sevgi ve saygıya dayalı ilişkilerimiz oldu. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadesinde bulundu.