AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili Demirbağ, Elazığ’da faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Demirbağ ilk olarak, Harput Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan ile yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, çalışmalarında başarılar diledi.

Demirbağ daha sonra Elazığ'da haftalık olarak yayın yapan Günebakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erhan Doğan'ı ziyaret etti.

Milletvekili Zülfü Demirbağ ardından Günışığı - Yeni Ufuk Gazeteleri İmtiyaz Sahibi, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca ve çalışanlarını ziyaret etti.

KOCA: ELAZIĞ İLE İLGİLİ YAPTIĞI ÇALIŞMALARI YAKINDAN, TAKDİRLE İZLEDİK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nafiz Koca; “Bir yasama dönemi daha bitiyor. Görevde bulunduğu yasama süreci içerisinde Sayın Vekilimiz hem renkli kişiliği, hem de rijit çıkışlarıyla gerek Elazığ, gerekse ülke gündemine damgasını vuran bir değerimiz. Kendileriyle geçmişten gelen ileri düzeyde bir dostluğumuz var. Buna rağmen zaman zaman Sayın Vekilimizi üzücü yazılarımız çıkmış olsa da, kendine özgü latife ve nüktedar tavırlarıyla gönlümüzü alıp, olayın iç yüzünü anlatarak kişiliğini ve karakterini hep göstermiştir. Bu yasama döneminde biz kendisinin Elazığ ile ilgili yaptığı çalışmaları yakından, takdirle izledik. Bazen Sayın Vekilimiz farklı algılandı. Elazığ’da 2 kişinin cebinde bayat para bulunmaz. Bunlardan biri Sayın Vekilimiz Demirbağ’dır. Bunu yakinen biliyoruz. Ankara ziyaretlerimizde buna şahit olduk. Sayın Vekilin Ankara’da yanına gidenler ya bilet parası, ya otel parası ya da konaklama içindir. Bir de aileden gelen bir hanedanlık kültürü var” dedi.

KOCA: SAYIN VEKİLİ ELAZIĞ, PARTİSİNE OLAN SADAKATİYLE YAD EDECEKTİR

Milletvekili Demirbağ’ın yoğun temposunu takdirle karşıladıklarını ifade eden Başkan Koca; “Biz kendilerinden memnunduk. Yeni yasama döneminde Sayın Vekilim yok ama kendisini bütün Elazığ kamuoyu partisine olan sadakatiyle yad edecektir. Çünkü son 2 gündür de sanki yeni yasama döneminin yeni seçilecek bir vekiliymiş gibi çalışmaları bizler gibi kamuoyunun da takdirini kazanıyor. Bundan sonraki süreçte Sayın Vekilime güzel bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

DEMİRBAĞ: BİZİM HİÇBİR ZAMAN ŞAHSİ OLARAK BİR BEKLENTİMİZ OLMAZ

Elazığ’daki yoğun çalışmaların devam ettiğini vurgulayan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Listelerin seçim kuruluna teslim edilmesinden sonra ilimize geldik. Çalışmalarımızla, temaslarımızla bu süreci dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz. Bugünkü ziyaretlerimiz kapsamında da Elazığ’da faaliyet gösteren basın kuruluşlarımızın temsilcileriyle bir araya geldik. Nafiz Koca kardeşimizi de ziyaret ettik. İltifat ettiler, kendisine teşekkür ediyorum. 3 dönem Milletvekilliği sürecimizde elimizden geleni yapmaya çalıştık. 3 Dönem kuralından dolayı listede olmadık. Listede olup olmamak önemli değil. Bizim hiçbir zaman şahsi olarak bir beklentimiz olmaz. Önemli olan Ülkemizin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde emin ellerde olmasıdır. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Nafiz Koca kardeşime de misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Demirbağ son olarak, Kültür Mahallesi Muhtarı Murat Biter ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ’da Huzurlu Sokaklar Narkotik Uygulaması Elazığ’da Huzurlu Sokaklar Narkotik Uygulaması