Milletvekili Demirbağ Başkan Bahşi’yi Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Eğitim Bir Sen Elazığ 1 No’lu şube Başkanı İbrahim Bahşi ile bir araya gelerek, çalışmalarında başarılar diledi.

Milletvekili Demirbağ Başkan Bahşi’yi Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede yeniden başkanlığa seçilen, Eğitim Bir Sen Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi’yi ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette Milletvekili Demirbağ’a, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Sevinç de eşlik etti.

BAHŞİ: SAYIN VEKİLİMİ HER ZAMAN SORUNLARIMIZI DİNLİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim Bir Sen Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Sayın vekilimiz her zaman bizleri ziyaret ediyor. Bugün de bizlerle birlikte oldu. Kendisine üyelerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu anlamda ilimizdeki yerel sorunları kendisine iletme fırsatı bulduk. Zaten sayın vekilimi her zaman sorunlarımızı dinliyor. Kendilerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

DEMİRBAĞ: HAYIRLI ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRMELERİNİ DİLİYORUM

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da Bahşi ve ekibini tebrik ederek; “Eğitim Bir Sen Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi’yi ziyaret ettik. Eskiden beri bu görevi başarıyla yürütüyor. Yeniden başkan seçildi kendisi. Bizler de tebrik ediyoruz. Yönetim kuruluyla birlikte nice hayırlı çalışma gerçekleştirmelerini diliyorum” ifadesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2022, 14:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137