AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Elazığ’daki ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Demirbağ’ın bu defaki durağı Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Emrah Aktağlı ve yönetimi oldu.

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Emrah Aktağlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2023 seçimlerine Cumhur İttifakının bir parçası olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla yürütüyoruz” dedi.

AKTAĞLI: EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ

Başkan Aktağlı, “Bizlerde Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur İttifakının bir parçası olarak sürekli hem ak parti ile hem Milliyetçi Hareket Partisi ile iletişim halindeyiz. Sürekli görüşüyoruz. Bu konuda da sayın vekilimize de çok teşekkür ediyoruz. Vatandaşlara verdiği önemden dolayı. Hem esnaf ile sürekli iç içe hem de hemşehirlerimizin dertleri ile sürekli hemhal oluyor. Bu konuda biz kendisine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah 2023 seçimlerine bizlerde en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Cumhur İttifakı içerisinde çalışmalarımız ve gayretlerimiz olacak” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ise 2023 seçimlerine değinerek hedefinde yine muhalefet partiler vardı.

DEMİRBAĞ: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Milletvekili Demirbağ, “İnşallah 2023’te cumhur ittifakı olarak 6’lı ihanete karşı bırakmayacağız bunların yönetimine terk etmeyeceğiz. Cumhur ittifakı olarak elimizden geleni yapacağız. Allah’ın izniyle milletimizin layık olduğu gibi idare edilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.