Elazığ’da Tefeci Operasyonu! Elazığ’da Tefeci Operasyonu!

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Bingöl ve Karakoçan’da temaslarda bulundu. İlk olarak Bingöl’e giden Milletvekili Demirbağ, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Bingöllü vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Demirbağ ardından Karakoçan İlçesine geçti. AK Parti Karakoçan Seçim Koordinasyon Merkezi’ne giden Demirbağ’a, Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Karakoçan İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir ve partililer eşlik etti.

Yarınki seçimlerin önemine vurgu yapan Milletvekili Demirbağ, “Bugün Bingöl ve Karakoçan’a gittik. Bingöl’de Milletvekili arkadaşımız Feyzi Berdibek ile Seçim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret ederek Bingöllülerle bir araya geldik. Daha sonra Karakoçan İlçemize geçtik. Gerek geçtiğimiz dönemlerde gerekse son dönemimizde Karakoçan ile son derece uyumlu bir çalışmamız oldu. Yarın da Türkiye için kader seçimi yapılacak. Necip Milletimiz, 7 düvele karşı mücadele eden Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar iktidara getirecektir ve Türkiye Yüzyılı hedefimiz hızla sürecektir.”dedi.