AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı ile birlikte Bahçekapı, Kavaktepe ve Kelmahmut Köylerindeki deprem konutlarını yerinde inceledi.

Konutlarına taşınan vatandaşların evlerine konuk olan Milletvekili Demirbağ, ailelerle bir süre sohbet etti

Elazığ programı ile ilgili bilgiler aktaran Milletvekili Demirbağ, devletin Elazığ’a 20 Milyon üzerinde yatırım yaptığını belirterek, deprem konutlarının kısa sürede tamamlanarak, vatandaşlara teslim edildiğini söyledi.

DEMİRBAĞ: 2 YIL GİBİ KISA BİR ZAMANDA BU KADAR GÜZEL EVLER YAPILDI

Milletvekili Demirbağ, “Bugün iki, üç gündür oda seçimleri oldu. Onların hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Onun dışında hemşehirlerimizi ziyaret ettik. Şuanda da Kel Mahmut köyündeyiz. Devletimizin TOKİ ve Çevre Bakanlığı vasıtasıyla yapmış olduğu deprem konutlarındayız. Ev sahibi ağabeyimiz ile beraberiz. Evler gerçekten çok güzel olmuş. Oldukça da memnunlar. Tabi burada bütün devletimize özellikle cumhurbaşkanımıza dünya genelindeki bu ekonomik sıkıntı sürecinde 2 yıl gibi kısa bir zamanda bu kadar güzel evler yapıldı. Bahçekapı ve Kavaktepe köylerimizde yapılan konutları da ziyaret ettik. Gezilmesi gereken ziyaret edilmesi gereken yerlere gideceğiz” ifadelerini kullandı