AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarına devam ediyor.

Elazığ’da Öğrencileri Taciz Ettiği İddia Edilen Okul Müdürü Tutuklandı Elazığ’da Öğrencileri Taciz Ettiği İddia Edilen Okul Müdürü Tutuklandı

Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Kırklar Geçici Konaklama Merkezi’ne yerleştirilen depremzedelerle bir araya geldi.

Milletvekili Demirbağ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, taleplerini Zülfü Demirbağ’a iletti.

DEMİRBAĞ: DEVLETİMİZ, MİLLETİMİZİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Milletvekili Zülfü Demirbağ, geçici konaklama merkezine Kahramanmaraş depremlerinin ardından 72 ailenin yerleştirildiğini ifade ederek; “Kahramanmaraş depremlerinin ardından buraya 72 ailemiz geldi. Biz de depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Evleri ağır hasarlı olan vatandaşlarımız buraya gelmeye devam ediyor. Bu zor zamanda Devletimiz, Valiliğimiz Milletimizi yalnız bırakmıyor. Hak sahibi olan vatandaşlarımızın evleri de, Sayın  Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi kısa sürede inşa edilecek inşallah” dedi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Öte yandan Milletvekili Demirbağ, geçici konaklama merkezindeki çocuklarla da bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ’ı ilgiyle karşılayan çocuklar, Demirbağ ile futbol oynadı. Milletvekili Demirbağ, çocuklarla yakından ilgilendi.