Elazığ Genç Sivanlılar Derneğinde istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Elazığ Milletvkeili Zülfü Demirbağ, Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Oda Başkanı Mehmet Havabulut, Elazığ Genç Sivanlılar Dernek Başkanı Muzaffer Sarıkaya ve yönetimi katıldı.

Sorun ve talepler dinlendiği toplantıda açıklamalarda bulunan Elazığ Genç Sivanlılar Dernek Başkanı Muzaffer Sarıkaya bölgelerinde çıkacak 550 milyon dolarlık bir maden yatırımının da müjdesini verdi.

Sarıkaya, “Derneğimiz hakkında kendilerine brifing verdik. Kendilerine güzel bir şekilde bizi dinlediler sorunlar tabi ki olur. Her sorun çözülecek diye bir konuda yoktu ama her zaman sayın vekilimiz yanımızda. Kendilerine bugün bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Bizim bölgede çıkan 550 milyon dolarlık bir yatırımla ilgili daha kapsamlı ve belgelerle beraber bir basın açıklamamız olacak. Tüm kamuoyuna saygımla duyuruyorum” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, sorun ve taleplerin çözümü noktasında üstlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak üyelerin sorunlarının dinlendiği istişare toplantılarının önemine değindi.

Demirbağ, “Derneğimizin burada tabi kendilerine göre belli problemleri vardır kendisiyle ilgili değil de dernek üyeleriyle ilgili bizde kendi üzerimize düşeni yapacağız. Gökdere’yle, Palu’yla komşu eskiden aynı eyalet içerisinde yer alan yerler buralar dolayışla öyle olmasa dahi Türkiye’nin neresinde olursa olsun bir problem iletildiği zaman kendi ilim gibi kabul ederim, bir insan bilmiş aramışsa o şekilde değerlendiririz” dedi.