Milletvekili Demirbağ: Elazığ Genel Hayata Etkililik Kapsamına Dahil Ediliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kanal Fırat Televizyonu’na Elazığ’ın afet bölgesi ilan edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Demirbağ, “Bunu müjdelemiş olayım. Elazığ Genel Hayata Etkililik kapsamına dahil ediliyor” dedi.

Milletvekili Demirbağ: Elazığ Genel Hayata Etkililik Kapsamına Dahil Ediliyor

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından 10 il afet bölgesi olarak ilan edilmiş, Elazığ bu illere dahil edilmemişti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kanal Fırat Televizyonu canlı yayınında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüştüğünü ve Elazığ’ın da afet bölgesine alındığını söyledi.

DEMİRBAĞ: BUNU MÜJDELEMİŞ OLAYIM. ELAZIĞ GENEL HAYATA ETKİLİLİK KAPSAMINA DAHİL EDİLİYOR

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “1 hafta evvel takriben olağanüstü hal yasaı çıkardığımızda Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay bey ile ben bizztat görüştüm. Zülfü Tolga Ağar bey’de görüştü. İşin başında olan da Cumhurbaşkanı Yardımcımız. Çünkü eski AFAD Başkanı. Böyle bir durum var dedik. Ben çalışma yaptıracağım dedi. Bugün de takriben yarım saat 40 dakika oldu kendisiyle bizzat telefonla görüştüm. Bana dedi ki ‘tamam Elazığ’ı da alıyoruz.’ Bende net bir açıklama yapalım dedim. Bir problem yok. Bunu müjdelemiş olayım. Elazığ Genel Hayata Etkililik kapsamına dahil ediliyor. Bir prensibim var. Bir konuda resmi bir adım atılmadığı sürece ben açıklama yapmaktan imtina ediyorum. Benim prensibim o. Bugün bizatihi Cumhurbaşkanı Yardımcımızla görüştüm. Alıyoruz dedi. Alıyoruz demesi artık bir Cumhurbaşkanı Yardımcısının bıraktığı son noktadır. İlimiz için hayırlı uğurlu olsun. Allah bir daha bize, ilimize ülkemize böyle bir afet yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137