Milletvekili Demirbağ: Elazığ İle İlgili Bazı Tarımsal Konuları Bakan Kirişci’ye Aktaracağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Cuma günü Elazığ’a gelecek olan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’ye, Elazığ ile ilgili bazı tarımsal konuları aktaracaklarını ifade etti.

Milletvekili Demirbağ: Elazığ İle İlgili Bazı Tarımsal Konuları Bakan Kirişci’ye Aktaracağız

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ’a gelecek.

Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi programına katılacak olan Bakan Kirişci, Elazığ’da ziyaretlerde de bulunacak.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’yi Elazığ’da ağırlayacaklarını söyleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ ile ilgili bazı tarımsal konuları Bakan Kirişci’ye aktaracaklarını ifade etti.

DEMİRBAĞ: SAYIN BAKANIMIZA, ELAZIĞ İLE İLGİLİ BAZI TARIMSAL KONULARI AKTARACAĞIZ

Milletvekili Demirbağ; “Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin göreve geldiği günden itibaren önemli çalışmaları oldu. Sn. Bakanımız Elazığ’a misafir olacak ve kendisini Elazığ’da ağırlayacağız. Kendisi değerli bir arkadaşımız ve daha önce de birlikte milletvekilliği görevinde bulunmuştuk. Daha önce hem Sn. bakanımız, hem de Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Uluova Sulama konusuyla birlikte bazı konuları aktarma ve görüşme fırsatımız olmuştu. Bu konularda bazı adımlar da atılmıştı. Sn. Bakanımız da Elazığ’a geldiği zaman bazı önemli tarımsal konuları aktarmak suretiyle olumlu adımların atılmasına vesile oluruz inşallah” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2022, 17:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137