AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, bir dizi incelemelerde bulunurken, yapımı tamamlanan spor tesislerini de gezerek yetkililerden bilgi aldı.

SPOR TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ile, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü birim müdürleriyle ilk olarak Sultan Sarayı üstündeki Bahçelievler sentetik sahayı gezen Milletvekili Demirbağ, ardından da Yakup Kılıç spor salonuna geçti.

Burada da cep salonlarını, çok amaçlı spor merkezini ve çok amaçlı spor salonunu gezen Milletvekili Demirbağ, ardından da bakım ve onarımı tamamlanan olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, TESİSLERİN ELAZIĞ’A HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Spor tesisleri ziyareti sırasında Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’le satranç oynayan, ardından da sporcularla masa tenisi oynayan Milletvekili Zülfü Demirbağ, yapımı hızla tamamlanan spor tesislerinin Elazığ’a hayırlı olmasını dileyerek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’e gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti:

EREN: KISA SÜREDE TAMAMLADIK

Gençlik ve spor il müdürü Abdulsamet Eren ise ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Zülfü Demirbağ’a teşekkür etti. Eren, göreve geldikleri günde 20-30 civarında olan tesisleri başta milletvekilleri, vali ve belediye başkanının destekleriyle kısa sürede tamamladıklarını ifade etti.

DİĞER TESİSLERİ DE İNCELEDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ayrıca Harput Diyanet Eğitim ve Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni de ziyaret etti. İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Milletvekili Demirbağ, yetkililerden merkezle ilgili bilgiler aldı.

Milletvekili Demirbağ’ın bir sonraki durağı ise Harput Diyanet Eğitim Merkezi oldu. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Milletvekili Demirbağ, yapımı devam eden Diyanet Eğitim merkezi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Demirbağ, yapılan iki merkezinde Elazığ’da güzel hizmetlere imza atacağını kaydetti.