Milletvekili Demirbağ: “Her muhalefet lideri seçim istediğinde seçime gidilmez”

Göl Köyü AFAD konutlarını gezen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Sarılı Köyünde muhtarlarla bir araya gelerek, sıkıntıları dinledi.

Milletvekili Demirbağ: “Her muhalefet lideri seçim istediğinde seçime gidilmez”

Memleketine gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın programında ilk durağı Göl Köyü’nde yapılan AFAD konutları oldu.

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı ile birlikte Göl köyüne giden Milletvekili Demirbağ, tek tek konutları inceleyerek, gelinen süreç hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Demirbağ’ın bir sonraki köyü Sarılı Köyü oldu. Demirbağ köyde gerçekleştirilen toplantıda muhtarları dinledi.

Demirbağ, Sarılı, Tadım ve Altınçevre dahil 10 köy yolunu birbirine bağlayan grup yolunda incelemelerde bulundu.

DEMİRBAĞ: BÖLGESEL TOPLANTILAR YAPIYORUZ

Ziyaretleriyle ilgili açıklamada bulunan Milletvekili Demirbağ, sorunların yerinde tespiti için bölgesel toplantılar düzenlediklerini ifade ederek, “Cuma öncesinde Saka Tekstili ziyaret ettik. Son yapılan tesisler, son durum, imalat, ihracat ile geniş bir bilgi aldık. Önümüzdeki bir kaç ay içinde yeni fabrika devreye girdikten sonra bine yakın insan daha çalışma imkanı bulacak. Çok olumlu bir ziyaret oldu. Cuma sonrasında Göl Köy’e gittik sonra Sarılı köyüne gittik. Buradaki konutları yerinde inceledik. Şu anda da köy merkezinde muhtarlarımız, köylülerimiz ile bir aradayız. Burada onların sorunlarını dinledik. Beraberimizdeki bürokrat arkadaşlarımızda üstlerine düşen işleri yapacaklar. Gittiğimiz her yerde böyle bir sistem uygulamaya çalışıyoruz. Burada şuan 2 köy ama genelde gittiğim yerlerde 10 - 15 muhtar bir araya gelmek suretiyle bölgesel toplantılar yapıyoruz. Bürokrat arkadaşlarımıza o köylerin sorunları iletiliyor” dedi.

DEMİRBAĞ: HER MUHALEFET LİDERİ SEÇİM İSTEDİĞİNDE SEÇİME GİDİLMEZ

Gündemde seçimin olmadığını ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ, vatandaşlarla sürekli bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini söyleyerek, “Bazen akla geliyor seçim çalışması. Seçim çalışması falan olmaz. Başkanlık sistemi çocuk oyuncağı değil. Ya Cumhurbaşkanı seçime götürecek ya da meclis götürecek. Mecliste de seçime götürecek çoğunluk yok Cumhurbaşkanı bu pandemi ortamında bu sıkıntı ortamında durup dururken seçime sırf sırtı yerden kalkmayan pehlivalar gibi her muhalefet lideri seçim istediğinde seçime gidilmez. Bu kadar ucuz değil bu iş” ifadelerini kullandı.

KARAHAN: BORÇLARIN ERTELENMESİ SAĞLANMIŞ OLACAK

Toplantıda yer alan Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan da, kuraklıktan etkilenenlerin çiftçilerin borçlarının erteleneceğini kaydederek, “Muhtarlarımız köylülerimize duyuralım. Ziraat Bankası ve Tarım kooperatiflerine borcu olanlar Tarım ve Orman İl Müdürüne bir dilekçe ile müracaat etsinler. Biz hazırlayacağımız ihmalleri gönderdiğimizde sizlerin borçların ertelenmesi sağlanmış olacak. İnşallah bu kuraklıklarla karşılaşmayız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gerçek olan
Gerçek olan - 3 yıl Önce

Hiç bir yaptırım güçleri yok.Gerçek bu. Bu tür görüntüler dostlar alışverişte görsün mevzusu..

Mert
Mert @Gerçek olan - 3 yıl Önce

O göl köyündeki evleri birde tepeden çekip yayınla saydınız.en azından pötürge ve kalede yapılan evlerle karşılaştırırdık

İbrahim
İbrahim @Gerçek olan - 3 yıl Önce

Niye her telefonu eline aldığında Genel Müdürleri, Bakanları arıyor ya,

osman tatar
osman tatar - 3 yıl Önce

Ne seçimi, milletvekilliğine devam. Ekmek elden, su gölden.

Bozo 23
Bozo 23 - 3 yıl Önce

Ula zulfo tabi saltanatın bitecek diye tutusmussun. Zaten şaibeli seçildin. Oğuzhan başkanın hakkını yedin. Bu dünyada hak yiyen öbür dünyada bok yer unutma.

Sahipsiz elazig
Sahipsiz elazig - 3 yıl Önce

Allah'ım bunları görünce kan testi yaptırmak istiyorum

Gakgo
Gakgo - 3 yıl Önce

Birde fazla kira isteyen ev sahiplerinin vergi kaçırmasıni denetleyin

Kitlere kadro
Kitlere kadro - 3 yıl Önce

Kitlerde calisan taseron iscilerin kadrosu neden verilmedi sayin vekilim cikipta evet biz o konuda haksizlik ettik diyebilme erdemini sizden vatandas olarak bekliyoruz

Yandaş Medya dan Günlük Seçmeler
Yandaş Medya dan Günlük Seçmeler - 3 yıl Önce

Fırat reklam ajansı Harputtan pardon göl köyünden bildiriyor. Toki konutları gezildi odalardan hangisine tarım aletleri , çapa kazma kürek konulacağı yerinde araştırıldı

?
? - 3 yıl Önce

Haksız yere torpille sağlık raporu alıpda devletten maaş alanları tespit edin

Aslan
Aslan @? - 3 yıl Önce

Çok var çok


SIRADAKİ HABER

banner137