Milletvekili Demirbağ Kar’ın Gizli Kahramanları İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, özel idare karla mücadele ekiplerinin yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, karın gizli kahramanlarının göstermiş olduğu mücadeleden dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Milletvekili Demirbağ Kar’ın Gizli Kahramanları İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ genelinde meydana gelen yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Milletvekili Demirbağ, Baskil’e bağlı Haroğlu köy yollarında, Elazığ Özel İdaresi Karla Mücadele Ekiplerinin çalışmalarını inceledi.

Milletvekili Zülfü Demirbağ’a, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş ve beraberindeki heyet de eşlik etti.

Demirbağ, karla mücadele ekiplerine tatlı ikram etti.

DEMİRBAĞ: ÖNEMLİ ÖLÇÜDE YARDIMCI OLDULAR

Milletvekili Demirbağ, “Allah razı olsun Özel İdaremiz gerçekten güzel bir çalışma yaptı kendi hizmet alanının dışında karayollarına da belediyeye de önemli ölçüde yardımcı oldular ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

DEMİRBAĞ: 13 KİŞİDEN MÜTEŞEKKİL TECRÜBELİ BİR EKİP VARDI

AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Bu yıl gördüğünüz gibi o dönemde Rusya’ya gönderilen karla mücadele biliyorsunuz en hummalı çalışmanın yapıldığı yerler Rusya. Kar fazla yağdığı için orada 2-3 ay gidip tecrübe olsun diye çalışan karla mücadele çalışmalarına katılan 13 kişiden müteşekkil tecrübeli bir ekip vardı. Bu ekip de İmamoğlu geldikten sonra hepsini aldı görevden ve ondan sonrada bizim eskiden beri karla mücadelede, yol çalışmalarında da tecrübeli ekipleri de dağıtmak suretiyle adeta kuşa çevirdiler. Bu yıl İstanbulluların ülkemizin hak etmediği manzaraları yaşadık” şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, Özel İdare ekiplerinin yolları tekrar ulaşıma açtığını ve şu anda da yol genişletme çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Doğruya Doğru
Doğruya Doğru - 2 yıl Önce

Zehir zıkkım olsun boğazında kala. Herkes tatlı yiyebiliyormu ZÜLFÜ. Utanmadan sıkılmadan poz veriyor beleş nasılsa. Fakir fukara ya versen, hele git konteyner de oturan tatlı ikram et. Aksaray , kızılay fevziçakmak esentepe git sıkıysa. Hakkımız haram olsun sizlere

Eğriye eğri
Eğriye eğri @Doğruya Doğru - 2 yıl Önce

Halka datlı ye sende illa fıstıklı baklavamı yiyecen

Palulu23
Palulu23 - 2 yıl Önce

Bu kaybolmuştu ortadan yine çıktı ortaya hortlak

gizli kahraman
gizli kahraman - 2 yıl Önce

Bir gizli kahraman da Zülfü?

Sen bittin vekil oy yok sana
Sen bittin vekil oy yok sana - 2 yıl Önce

Havalimani.muduru işini yapmıyor göz yumuyorsunuz adam 12 de işe geliyor devletin emanet ettiği arabayla ailesini gezdiriyor aksama kadar öğrenci servisligi dâhil sen tek yiyin diyorsun senin yüzünden akp çok oy kaybediyir5

Jargon
Jargon @Sen bittin vekil oy yok sana - 2 yıl Önce

Tüh, fanatiği olduğu parti oy kaybediyormuş. Tek sorun fanatiği olduğu partinin oy kaybetmesi, yoksa ülkede her şey güllük gülistanlık. İlk seçimde yine bas mührü.

"Gizli kahramanlar" mı? Bakınız: Neden vergi veriyoruz?

Kanal Fıratın Gözbebeği Zülfü
Kanal Fıratın Gözbebeği Zülfü - 2 yıl Önce

Gezerken Zeki bey de yanında mı ,

elazığlı
elazığlı - 2 yıl Önce

gizli kahraman ne yav herkes görevini yapıyor bu yüzden devletten maaş alıyorlar saçma sapan haber gidin Avrupada çalışanları görün disiplini görün

Elazığ gerileme rekoru kırdı sayenizde
Elazığ gerileme rekoru kırdı sayenizde - 2 yıl Önce

Elazığ son 15 20 yıldır göç veren il oldu. İşsizlik hat safhada. Nüfusumuz azalıyor. Merkezin vitrine koyup seçtirdiği sizler sayesinde. Reis deyip size oy vermek ve elazığ'ın hali...

ELAZIGIN SESİ
ELAZIGIN SESİ - 2 yıl Önce

BU ADAM RÜYA ALEMLERİNDE SENİN GİBİ MİLLET VEKİLİNİNDE SENİ SEÇİP BAŞIMIZA BELA EDENİNDE ALLAH BELASINI VERSİN O ALDIGIN MAAŞ ZEHİR ZIKKIM OLSUN


SIRADAKİ HABER

banner137