Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Maden İlçesi Tekevler mezrasında ilçeye bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi.

Köy muhtarı ile gerçekleştirilen toplantıyaİl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay, Maden Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi Cumali Telçeken, TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Ahmet Sanaç, AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı da katıldı

Toplantıda muhtarlara hitap eden Milletvekili Zülfü Demirbağ, sorunları yerinde tespit etme hedefinde olduklarını söyledi.

DEMİRBAĞ: DERDİNİZ SORUNUNUZ OLDUĞU ZAMAN MEMNUNİYETLE HER DAİM DİNLERİZ

Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Bundan bir müddet evvel geçen gelişimizde gezinde çilek yemek için davet edilmiştik. O vasıta ile bazı muhtarlarımızla bir arada bulunmuştuk. Bugün de başkanımıza dedik sizlere karşıda ayıp olmasın tekrar bir araya gelelim vakitleri müsait olan muhtarlarımız vatandaşlarımızla bir araya gelelim dedik. Bugün bir araya gelelim yöremizdeki meseleleri hem deprem dolayı köylerimizdeki bazı sıkıntıları yerinden sizden dinleyelim onlara elimizden geldiği ölçüde çare olalım. Gösterdiğiniz bu büyük ilgiden dolayı da ben teşekkür ederim. Fırsat buldukça sizlerle yüz yüze zaten telefonumuzda her zaman açık derdiniz sorununuz olduğu zaman memnuniyetle her daim dinleriz” dedi.

Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi Cumali Telçeken de konuşmasında Milletvekili Demirbağ ve kurum müdürlerinin ilçeyle ilgili sundukları taleplerini yerine getirdiklerini belirterek, teşekkür etti.

TELÇEKEN: BİZE VERMİŞ OLDUĞU BİLGİLER DOĞRULTUSUNDA KÖYLÜLERİMİZİ BİLGİLENDİRDİK

Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi Cumali Telçeken, “köylülerimiz bize AFAD ile ilgili sorun söylemler getirdiği gibi sağ olsun AFAD müdürümüz ile istişare ederek sayın müdürlerimizin bize vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda köylülerimizi bilgilendirdik. Sağ olsunlar her zaman her daim yanlarımızda olmuşlardı. Sayın vekilimiz, genç, dinamik, çalışkan öyle bir ilçe başkanı atamışsınız ki buraya inanın bana ileride Maden’in 38 köy 72 mezrasında olağanüstü güzel şeyler yapacağına adım gibi eminim” diye ifade etti.

Milletvekili Demirbağ, ardından Maden TEİAŞ Trafo Merkezini inceledi. Milletvekili Demirbağ, trafo merkezinden Maden, Alacakaya, Arıcak İlçelerinin faydalanacağını söyledi.