Milletvekili Demirbağ, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Fabrikaları Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Milletvekili Demirbağ, seçimlere kalan 10 günü en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaklarını söyledi.

Milletvekili Demirbağ, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Fabrikaları Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ gezilerine devam ediyor.

Milletvekili Demirbağ, Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek fabrikaları tek tek gezdi.

OSB’deki ziyaretlerini tamamlayan Milletvekili Demirbağ, Rönesans Holding’i de ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Milletvekili Demirbağ, OSB’de hizmet veren fabrikaları ziyaret ettiklerini belirterek seçimlere kalan 10 günü de en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaklarını söyledi.

DEMİRBAĞ: KALAN 10 GÜNÜ  DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Bugün sabah saatlerinde Altungök mobilyayı ziyaret ettik. 157 çalışanı var. Gerçekten Devlet Malzeme Ofisi’nin ihtiyacını karşılayan birkaç firmadan biri. Kendi köylülerimiz de. Başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini kutladık. Daha sonra da SMM tekstili gezdik. Çok çok önemli bizim için. OSB’de çok güzel bir yer yapmışlar. Yaklaşık 550 civarında çalışanı var ve daha da arttırmayı düşünüyorlar. Koton gibi LCW gibi büyük firmalara buradan ürerim yapıyorlar. Ona müteakip yine Yedi Başak tekstil firmamızı ziyaret ettik. Orada da 25 civarında çalışan var. Kendilerini tebrik ediyoruz. Elazığ’ımıza böyle yatırımları kazandırdıkları için. İstihdama katkıda bulundukları için. Banvit firmamızı ziyaret edip idarecilerimizle bir araya geldik. Gerçekten ciddi anlamda ülke genelinde tavuk üretiminin, yumurta üretimin önemli bir kısmını karşılıyorlar. Elazığ’da ki üreticilerimizin ürettiği mamulleri en iyi şekilde kazandıran bir firma. Kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum. İnşallah buradan sonra birkaç ziyaretimiz olacak ve yarında ilçe ziyaretlerimiz olacak. Seçim sonuna kadar kalan 10 günü  değerlendirmeye çalışacağız”dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Erkan
Erkan - 5 yıl Önce

Sayın Demirbağ eskiden gezmiyordu şimdi en azından seçim yaklaşıncaya kadar geziyor. Ama sadece geziyor. İlimizin kalkınması, kamu yatırımlarından civar iller kadar yararlanması noktasında ne iş yapıyor? Doğru ya geçmişte Elazığ'ın teşvik yasasından yararlanmaması için el kaldırmıştı.

Vedat
Vedat - 5 yıl Önce

Bence daha çok görünmeli çünkü göründükçe oy kaybı artıyor.

Cengiz
Cengiz - 5 yıl Önce

Elazığ ELAZIĞ olalı böyle zulmü olan çekilmez olan vekiller görmedi, resmen milletin gözüne baka baka biz sizi kandırdık, hastane kurduk arsalarımızı değerlendirdik, yolların geçiş planlarını arazilerimize göre yandaşlarımızın arazisine göre yaptık, Elazığı geri plana attırdık, memleketin parasını müteahhit lere asfaltcılara yatırdık, sokakları krater yaptık, ama siz yine de bize oy verin ki .. adamlar haklı bu memleket oy verir yine bu yetkinsizlere seçim dönemi gelip boy boy resim çekip giderler olay bu bu millette el pençe divan durur karşılarında

gakko
gakko - 5 yıl Önce

adam kendi ağzıyla söylüyor seçimlere kalan 10 gün daha buradayım daha sonra yine kayıplara gidecek Elazığ'ın başına gelmiş en büyük belasın Zülfü DEMİRBAĞ

Adnan
Adnan - 5 yıl Önce

Elazığ da palu devri kapanmıştır.

Hüsnü
Hüsnü - 5 yıl Önce

Yurtdışından gelen oyların dahil edilmesi ile son anda kılpayı vekil olmuştu.

SIRADAKİ HABER

banner137