Milletvekili Demirbağ, Palu Der Üyeleri İle Buluştu

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri ile buluşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, orman yangınlarının terör bağlantılı olduğunu ifade ederek, sosyal medyada bilgi kirliliği oluşturulduğunu söyledi.

Milletvekili Demirbağ, Palu Der Üyeleri İle Buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. 

Ziyarette Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner ve dernek üyeleri de yer aldı.

ÜLGEN: ORMANLAR BİZİM ZENGİNLİK KAYNAKLARIMIZ

Palu Der Başkanı Fadıl Ülgen, “Ormanlar bizim zenginlik kaynaklarımız. Ormanlar bizim milli kaynaklarımız. Ormanların yanması, ciğerimizin yanması demektir. Bizim ciğerlerimizi yakanların, yaktıranların, arkasında duranların hepsinin de ciğerleri yansın inşallah” ifadelerini kullandı.

ÜLGEN: BİRİNCİ ETABINI TAMAMLADIK

Palu’da meslek yüksekokul kurulması kararının YÖK’ten karar beklediklerini belirten Başkan Ülgen, “Temmuz ayının başında YÖK’e yazıldı. Şimdi YÖK’ten birinci etabını biz ulaşarak, çalışarak, görevimizi yaparak bu noktaya getirdik. Bundan sonra YÖK’ten çıkarılması için siyasilerimize büyük görev düşmekte. Tüm siyasilerimizin, milletvekillerimizin YÖK’le ilgisi olan insanlarımızın YÖK üzerinde bir lobi oluşturarak bu işin bir an önce çıkmasını, aciliyet arz ediyor. Hatta çok fazla beklememek lazım. Şimdiden irtibat kurmak lazım. Sayın milletvekilimiz Zülfü Demirbağ’la zaten görüşüyoruz, gerekli bilgileri atıyoruz. Diğer milletvekillerine de gereken bilgileri attım. Konuşuyoruz ancak biz hafta içerisinde muhtemelen sayın rektörümüzden sayın milletvekilimiz randevu alacaklar. Gidip görüşeceğiz, kendilerine müteşekkirlerimizi sunacağız” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: BUNLARI ÇIKARMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ,  “İnşallah ilk fırsatta Elazığ Hukuk fakültesini de YÖK’ten çıkarmak suretiyle Elazığ’ımıza kazandıracağız. Onunla birlikte Palu Meslek Yüksekokulu’da senatodan çıktı. O da gittiğimiz zaman YÖK’te onu da görüşeceğiz. Çünkü bütün illerden gelen, bütün üniversitelerden gelen yüksek okul teklifleri, ek üniversiteler, vakıf üniversiteleri hepsi beraber görüşülüyor peyderpey. Bu görüşmeler içerisinde inşallah bunları da çıkarmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

DEMİRBAĞ: PKK’NIN UZANTILARI BUNU ÜSTLENİYOR

Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Ülkemize, milletimize çok çok geçmiş olsun diyorum bu orman yangınları münasebetiyle. Gerçekten içimiz kanıyor, içimiz yanıyor. Bunlara sebebiyet verenlerin de içleri yansın. Dün, önceki gün itibariyle sosyal medyada yer aldı. ‘ateşin çocukları’ neyin çocuğu oldukları beli değil ama ‘ateşin çocukları’ olarak ifade ediyorlar netice itibariyle. Bunları PKK’nın uzantıları bunu üstleniyor. El insaf ya. Milyonlarca orada karıncasından hayvanından her türlü canlısından orada canlı var. Milyonlarca ağacımız şu anda heba oldu. Her yıl özellikle bu aylarda PKK tarafından Akdeniz ve Ege’de özellikle Muğla, Antalya’nın bulunduğu turizm kentlerinde bu yangınlar çıkarılmak suretiyle orada Türkiye ekonomisine zarar vermeye çalışılıyor. Niye? PKK bitme noktasına geldi. Şimdi Amerika’nın yardımlarıyla, büyük silah yardımlarıyla, parasal yardımlarıyla, destekleriyle YPG dedikleri PKK’nın bir değişik ismiyle tezahür eden Suriye’deki bu örgüt bu faaliyetleri yürütüyor” diye ifade etti.

DEMİRBAĞ: GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPILDI

Milletvekili Demirbağ, “Banka binası yapıldı, şimdi öğretmen evini eskiden değerlendirdiğimiz yerde zemin etütleri sağlam çıkmadığı için tepede Palu-Kovancılar arasında inşallah yer tespiti yaptık. İhalesi yapılacak. Öğretmenevini de Palu’muza kazandırmış olacağız. Gerçekten çok güzel hizmetler yapıldı bu iki buçuk üç yıl içerisinde. Bu hizmetlere de devam ediliyor. Bir taraftan karayolları, belediye, özel idare, orman, DSİ bütün kurumlarımızın yardımlarıyla gerek makine yardımı, malzeme yardımı, asfalt yardımı gibi bir taraftan da TOKİ’yi de devreye sokmak suretiyle belli ufak tefek hizmetleri de TOKİ’ye yaptırıyoruz. Bir taraftan da tepede çok güzel bir cami bir külliye maiyeti arz eden bir caminin de kaba inşaatı bitmiş durumda” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Allah bizi sizden kurtara
Allah bizi sizden kurtara - 3 yıl Önce

Memleket yandı kül oldu. Yanıyor her yer diyenede vatan haini diyorsunuz …
Yahudide sizden iyi katolikte hristiyanda…

Akp
Akp @Allah bizi sizden kurtara - 3 yıl Önce

Saydıklarının hepsi doğru burada bir troll varsa oda sensin süleyman

Gırnatacı Zilfo Gezide
Gırnatacı Zilfo Gezide @Allah bizi sizden kurtara - 3 yıl Önce

Zilfo senden olsa olsa gırnatacı olur sen çalarsın millet dinler...

Sülüman Beg
Sülüman Beg @Allah bizi sizden kurtara - 3 yıl Önce

Trol modu açıldı: İmamoğlu ulaşıma zam yaptı. Müsilajı İmamoğlu yaptı. Gılıjdar'da liderlik vasfı yok. Gılıjdar SSG'yı batırdı. Ekmeğe karneynen giderdik. Hastanelerde kuyruk vardı. Yağ kuyrukları vardı. Herkesin cep telefonu var. Herkesin arabası var. AVM'ler dolu. Gürsel Erol şov yapıyor. Lozan'ın gizli maddeleri. Camileri ahır yaptılar. Namkörler, hayınlar. Zamları esnaf ve CHP yapıyor. Avrupa bizi kıskanıyor. Dış güçler. - Trol modu kapatıldı.

23
23 - 3 yıl Önce

BİRİ SORSUN İHANET 19 A AFET BÖLGESİ DİYE BİŞEY VARMIYMIŞ, Kİ VARMIŞ CUMHURBAŞKANI AÇIKLADI. MADEM VARMIŞ NEDEN BUNLAR AFET BÖLGESİ DİYE BİŞEY NEDEN YOK DEDİLER. NEDEN ELAZIĞ AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMEDİ. YALANLAR 1 DEĞİL 2 DEĞİL 3 DEĞİL...

Elazığ Sevdalısı
Elazığ Sevdalısı - 3 yıl Önce

Yav sen ne vasıfsız bir milletvekilisin. Fakülte açarak kalkınmayı arttırmazsın. İşsiz öğrenci sayısını arttırırsın. Hele fabrika yaptır. Ekonomiye bir şey kazandır. İhanet02 den beri Elazığ' ın kanını sömürdüz.

bekir yağçeker
bekir yağçeker - 3 yıl Önce

Fırat reklam ajansı sunar Vekil Zülfü Bey ile gezi günlüğü, bugünkü bölümümüz dernek ziyareti yarın yeni bir gezi haberi ile karşınızda olmak üzere hoşça kalın

Scarface
Scarface - 3 yıl Önce

O değil de zülfü neden tutuştu böyle , totosunds ateş varmış gibi geziyor sürekli durmuyor yerin de

Cezmi
Cezmi @Scarface - 3 yıl Önce

gezin halkın arasına girin talimatını alınca gezmeye başladılar ama şu resimden de anlaşılacağı üzere vekiller halktan ilgi görmüyor. Çünkü gezmek yerine halk sorunların çözümü, yatırım ve hizmet görmek istiyor. Başka illerde vekiller yatırım için şantiye geziyor. Elazığ da şantiye olmadığı için dernek ve köy geziliyor

Cavit 19
Cavit 19 @Scarface - 3 yıl Önce

Geziyorda ne oluyor 3 dönemdir geziyor memlekete 3 tane katkısı yok

Zülküf tan
Zülküf tan - 3 yıl Önce

Zülfü, Palu dan elini ayağını çek. Senin Paluya zarardan başka verdiğin bişey yok. Palunun yüz karası.

Murat
Murat - 3 yıl Önce

Yanındaki orman müdürüyle çok yakışmışsız. İkiniz tam tencere kapak olmuşsuz. Gölge etmeyin başka ihsan istemez

Ağaç kesen müdür
Ağaç kesen müdür - 3 yıl Önce

Kendi kurumunun bahçesindeki yetişmiş çam ağaçlarını 10 dk da kesip katleden orman müdürü ve 3 dönemdir Elazığa zerre kadar faydası olmayan vekil zülfo. Yav sizi kontenjanlamı veriler Elazığın başına????


SIRADAKİ HABER

banner137