AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu İlçesi’ni ziyaret ederek, ilçe belediyesinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Palu Belediye Başkanı Hacı Bekir Yıldırım, Eski Başkan Efraim Ünalan ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte ilçeyi gezen Milletvekili Demirbağ, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Demirbağ, ilçede park alanlarının oluşturulduğunu ve yeni yolların imar edildiğini kaydetti.

“10 – 15 SENE İÇERİSİNDE PALU’YA YAPILMAYAN HİZMETLERİ YAPTILAR”

Milletvekili Demirbağ, İlçeye yıllardır yapılamayan hizmetlerin bir yıl içerisinde yapıldığını söyleyerek, “Allah razı olsun Efraim beyden de Bekir beyden de güzel hizmetler yapmışlar. Bir sene içerisinde belki de 10 – 15 sene içerisinde Palu’ya yapılmayan hizmetleri yaptılar. Biz de tabi resmi kurumlardan yardım istedik. Ne gerekiyorsa yardımcı oluyoruz. Önemli tarafı da Palu Belediyesi’nden bir para çıkmadan bu hizmetler yapılıyor. Netice de devletin imkanlarıyla yapılıyor ama Palu belediyesinin bir çok belediye de olduğu gibi yarıdan fazlasında fabrika var, işyerleri ve kira vergi geliri var. Ama Palu’nun böyle bir geliri yok. Burada İller bankasından borçlanmak suretiyle bu hizmeti yaptığınız zaman bütün İller Bankası’ndan gelen parayı bu borca vereceksiniz bir hizmeti yapamayacaksınız. Teklif bize yapıldığı zaman resmi kurumların imkanlarıyla bütün bu hizmetleri bugüne kadar yaptık. Bundan sonrada layık olduğu hizmeti yapacağız insanlarımıza. Özellikle iki başkanımıza biri belediye başkanımız biri de seçilmiş belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.