Milletvekili Demirbağ, Palu’da Çalışmaları İnceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu İlçesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Milletvekili Demirbağ, Palu’da Çalışmaları İnceledi

Hafta sonunu Elazığ’da geçiren AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu İlçesinde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Demirbağ, Palu’da merkezi ve yerel yönetimler tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu - Arıcak arasındaki ulaşımı kolaylaştıracak Tırnik mevkiinde yapımı devam eden yol çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

DEMİRBAĞ: “ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA YAPILDI”

Milletvekili Zülfü Demirbağ, yarım kalan Tırnik yolunun depremden sonra güvenlik yolu kapsamına alındığını söyledi. Asfalt çalışmalarının ardından yolun hizmete sunulacağını kaydederek, “Çok güzel bir çalışma yapıldı. Yol güzergahında iyileştirme yapıldı, kotlar düşüldü, genişletmeler yapıldı ancak bir kısmı DSİ’nin Hamzabey barajı nedeniyle çalışmaları vardı. Bir kısmı DSİ çalışma alanı içerisinde kaldığı için DSİ tarafından yapıldı. Geri kalanın asfaltı duruyordu yalnız deprem sonrası İçişleri Bakanımızın bilgilendirmesi neticesinde onun talimatıyla 3 Ocaktan itibaren güvenli yol kapsamında yapıldı. İhale ile şu an da 7 km’lik kısım asfalt kaplama. Bitmek üzere. Ekipler son çalışmaları yapıyor. İnşallah burası bittikten sonra akacağız yol kotunda bazı düşmesi gereken yerler var. Onları da hallettikten sonra bu bölge insanını güzel bir yola kavuşturmuş olacağız”  dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sivriceli
Sivriceli - 3 yıl Önce

Unutmayın ki bu memlekette bir tek Palu yok.Seçim zamanı bu millet size gösterecek o zaman Palu sizi kurtarsın.

ELAZIĞLI
ELAZIĞLI @Sivriceli - 3 yıl Önce

Bırakın bu Palu kinini. Sivricedeki rehabilitasyon merkezinin açılmasına Palu'lu yöneticiler önayak oldu. Palu'ya yapılmayan yatırımı Sivriceye yaptılar. Palu'ya ne yapıldı da siz eksik kaldınız somut bir örnek verin de bilelim!

Hüsamettin
Hüsamettin - 3 yıl Önce

Belediye eş başkanlarıda varmı gezide,

Kral 23
Kral 23 - 3 yıl Önce

Anva paluya çalışin yalaka köpekler bu seçim gidrcektiniz

ELAZIĞLI
ELAZIĞLI @Kral 23 - 3 yıl Önce

Palu'ya yapılıp diğer İlçelere yapılmayan ne var? bir tane örnek verin de bilelim!

Burhan
Burhan @Kral 23 - 3 yıl Önce

Ne Paluya çalışması 14 senedir milletvekili hersen bir tarihi eser onarılsaydı. Palu tıpkı Egenin, Antalyanın, Kapadokyanın, Mardinin İlçeleri gibi Turizm çekim merkezi olur esnafı ihya olurdu.

Gırnatacı Zilfo Gezide
Gırnatacı Zilfo Gezide - 3 yıl Önce

Gez babo gez secimlerde göreceksin gezmeyi, göbek büyütmeyi boşbeleşler

Gakgom
Gakgom - 3 yıl Önce

Gez ye iç partın şişir .memleketi köye çevirdiz .

İsmet Erkel
İsmet Erkel - 3 yıl Önce

Her geldiğinde Paluda geziyor . Ama sadece geziyor. Öyle olmasa Palu ilçesi her sene göç verirmiydi.

Hüsnü Dinç
Hüsnü Dinç - 3 yıl Önce

Köy gezmektense böyle hizmet yapıp şantiye gezin eyvAllah, hep eleştiriyoruz bunda hakkını teslim edelim. Zülfü bey bir zahmet 8 yıldır uyuyan Karayolları Bölge Müdrlüğünü , Karayolları Genel Müdürünü bir dürtsende uyansalar, çok şey değilş Ulaştırma Bakanın kendi memleketi Trabzona yaptığı hizmetin çeyreği bile yeter.

Hüsnü Dinç
Hüsnü Dinç @Hüsnü Dinç - 3 yıl Önce

Zaza Gakkom Bölge Müdürü ve Genel Müdürün odasına gidip son 8 senedir Elazığ il sınırları içinde ne yaptınız diye bir sorsun, Elazığ da ciddi ulaşım sorunları yapılması gereken duble yollar köprüler, altgeçitler köprülü kavşaklar var. Yahu şu Kuzey çevreyolu bile kağnı hızında yapılıyor.

Zaza
Zaza @Hüsnü Dinç - 3 yıl Önce

Hğseyin bey mesela karayollarını nasıl dürtecek.

Geçenlerde geçtim berbattı
Geçenlerde geçtim berbattı - 3 yıl Önce

Zülfü beyin kendisini en çok övdüğü konu bu yoldur. Ancak paluyu bitiren de bu yoldur. Çünkü bu yol yapılmadığı için eskiden paludan geçen tüm araçlar güzergah değiştirdi. 20-30 km daha kestirme olmasına rağmen yapılmıyor. Bu yol gerçekten önemli bir yol ama yapılmıyor göz boymaka için yarım yamalak yapılıyor sürekli heyelen ve yağmurla bir iki ay sonra komple bozuluyor ... bu yol ve arıcaklıları mağdur ediyor ve palu esnafını da bitiriyor. 20-30 km daha kosa olmasına rağmen insanlar uzun yol olan alacakya yolunu kullanıyor. Zülfü bey en büyük icraatim bu diyorsun bu da berbat bir yol şahsi arabanı bir kere vurmazsın bu yola . Yazık arıcak ve palu vatandaşlarına


SIRADAKİ HABER

banner137